Kuva: All Over Press

Gareth Southgaten hylkäämä pelaaja onnistui välittömästi – “Käsijarru on otettu pois päältä”

Roope Määttä |

Englanti voitti Huuhkajien lohkon toisessa kamppailussa lauantai-iltana.

Vahvasti esiintynyt joukkue otti vakuuttavalla esityksellä 2–0-numeroin päänahan Irlantia vastaan vieraskentällä. Ottelu oli Lee Carsleylle ensimmäinen joukkueen peräsimessä.

Kamppailu ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla, kun loppunumerot viimeisteli 26. minuutilla suoraan avauskokoonpanoon noussut Manchester Cityn Jack Grealish (lue uutinen). 1–0-osuman teki puolestaan Arsenal-keskikenttä Declan Rice.

– Se mitä näimme avausjaksolla, oli täysin erilaista Englantia – ja paremmin ilmaistuna – käsijarru on otettu pois päältä, ja tätä halutaan nähdä lisää, sanoi Englannin entinen maalivahti Paul Robinson BBC:n radiolähetyksessä.

Maalinteossa onnistunut Grealish, 28, ei mahtunut lainkaan Gareth Southgaten miehistöön viime kesän EM-kilpailuissa.

Omassa ottelussaan lauantaina maalein 3–0 Kreikalle taipunut Huuhkajat (lue uutinen) kohtaa Englannin alkavalla viikolla Wembleyllä.

Englanti-Suomi pelataan tiistaina kello 21:45 alkaen. Se näkyy suorana Ylen TV2:lla sekä Yle Areenassa.