Erling Haaland takoi viimeistä edellisellä sesongilla 36 Valioliiga-maalia, mikä on miehen yhden kauden ennätys toistaiseksi. Kuva: All Over Press

Satumainen maalitehtailu jatkuu: Erling Haaland rankaisi Arsenalia – satanen täyttyi

Roope Määttä |

Norjalaistähti pussitti sunnuntain profiilikamppailun alkajaisiksi.

Manchester Cityn huippuvireinen Erling Haaland iski sunnuntaina Arsenalia vastaan uransa sadannen maalin Manchester Cityn riveissä. Etihad Stadiumilla käynnissä olevan ottelun jälkeen hyökkääjätähdelle on kertynyt 105 esiintymistä seuran paidassa.

Haaland, 24, pääsi karkaamaan Arsenalin puolustukselta ottelun yhdeksännellä minuutilla ja ohitti vastustajan maalivahdin, David Rayan tyylikkäällä laukauksella alanurkkaan. Upean vapauttavan syötön osumaan tarjoili Savinho.

Haaland on noussut aiemmin tällä kaudella otsikoihin esimerkiksi rikottuaan Wayne Rooneyn maaliennätyksen neljällä ensimmäisellä kierroksella (lue uutinen). Lontoolaisia vastaan syntyneen osuman myötä norjalainen on upottanut alkukaudella kymmenen osumaa kuudessa Valioliiga-ottelussa.

Manchester Cityn ja Arsenalin ottelu on noin 40-minuuttisen pelaamisen jälkeen tilanteessa 1–1. Vierailta onnistui ensimmäisellä Valioliiga-maalillaan puolustaja Riccardo Calafiori 22. peliminuutilla.