Kuva: All Over Press

Keskiviikon vetovihje: Liiga

Toimitus |

Atleetin vetovihje keskittyy keskiviikkona Liigaan.

Ässät rankattiin 14. sijalle ennen kauden alkua (lue lisää) ja porilaisilla on seitsemän ottelun jälkeen kasassa 10 pistettä. Viime viikonlopun kaksoisottelussa TPS:ää vastaan Ässät hallitsi kenttätapahtumia ainakin tilastojen valossa, mutta omissa soi liian helposti. Maalivahtipeli ei ole ollut riittävän hyvää Niklas Rubinin loukkaannuttua. Tänään torjuntavastuun saa Joni Ortio. Otteiden on kuitenkin parannuttava, sillä alkukauden kolme ottelua eivät ole vakuuttaneet ja viime kaudellakin Ortion torjuntaprosentiksi jäi 87. Vastus illan otteluun on kovinta mahdollista, ja Atleetti ennakoi vaikeuksien jatkuvan.

Ilves on aloittanut kauden vakuuttavasti. Seitsemän ottelun jälkeen kasassa on täydet 21 pistettä, ja otteet ovat parantuneet peli peliltä. Ilves on suurin suosikki runkosarjan voittajaksi ja myös Suomen mestariksi. Eilen urakoinut joukkue pääsee illan otteluun parhaalla kokoonpanollaan, ja tamperelaisilla on varaa jopa kierrättää miehistöään. Uskotaan, että voittoputki jatkuu tänäänkin.

Atleetin päivän veto: Ilves voittaa ottelunsa (1×2), Atleetin arvio 48 %.

⭐ /⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @2,30

HPK on piristynyt valmentajavaihdoksen jälkeen. Viime ottelussa tuli tosin tappio JYP:in vieraana, mutta esitys oli ryhdikäs. Edellisessä hämeenlinnalaiset kaatoivat Kiekko-Espoon ansaitusti 5-2. Odotetaan, että nousujohteisuus jatkuu, ja joukkue näyttää tänään kotiyleisönsä edessä parastaan. HPK pääsee illan otteluun parhaalla kokoonpanollaan.

Kärpät on ollut pettymys alkukaudesta. Kärkeen povattu joukkue on saanut kasaan vain 10 pistettä, ja maalierokin on pakkasella. Tänään olisi tilaisuus lihottaa pistesaldoa, mutta vastassa on nälkäinen kotijoukkue. Kärppien kokoonpanosta uupuu vain kapteeni Marko Anttila. Povataan Kärppien nihkeyden jatkuvan, ja otetaan HPK kupongille.

Atleetin päivän veto: HPK voittaa, pelaa tasan tai häviää korkeintaan yhdellä maalilla (+1,5 maalia), Atleetin arvio 58 %.

⭐ /⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,78

Tänään tv:ssä: Voit seurata Liigaa MTV Katsomo -palvelussa. Ottelut alkavat klo 18:30.

LUE LISÄÄ AIHEESTA