Kuva: All Over Press

Lauantain vetovihje: Liiga

Toimitus |

Lauantaina Liigan vetovihje ennustaa menestystä KooKoolle ja TPS:lle.

Kookoo kiri keskiviikkona kolmen maalin takaa HIFK:n ohi, mutta eilen nousu jäi kesken, kun HPK hankki ensimmäisessä erässä 4-0 -johdon. Joukkueen pelissä ei ole ollut mitään vikaa, ja joukkueelle voi povata menestystä lähitulevaisuudessa. Tänään tolppien väliin asettuu heti alusta asti Antoine Bibeau.

Lukko on pelannut vakuuttavasti, ja on Atleetin rankingissa kärkikolmikossa kuten oli ennen kauden alkuakin (lue lisää). Tässä ottelussa kertoimet ovat kuitenkin sille liian myönteisiä, ja Atleetin pelillinen vaakakuppi kääntyy KooKoon puoleen.

Atleetin päivän veto: KooKoo voittaa tai pelaa tasan (+0,5 maalia), Atleetin arvio 58 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,83

Kärpät edelleen Atleetin vetovihjeen ohipelinä

TPS on pelannut odotetusti, vaikka loukkaantumiset ovat häirinneet. Tässäkin ottelussa pitkäaikaispotilas Petrus Palmu on sivussa ja lisäksi pakiston tärkeä Casimir Jürgens. Maalissa aloittaa tänään Adam Werner.

Kärpät on ollut alkukauden suurin pettymys, ja eilenkin HIFK kiri kahden maalin takaa tasoihin ja pelasti Atleetin vetovihjeen. Kärpät on ollut hyökkäyssuuntaan tehokas, mutta puolustuspeli ei ole ollut riittävällä tasolla. Atleetti jatkaa tutulla linjalla ja vihjaa Kärppiä vastaan.

Atleetin päivän veto: TPS voittaa, tasapelillä panos palautetaan (draw no bet), Atleetin arvio 59 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,77

Tänään tv:ssä: Voit seurata Liigaa MTV Katsomo -palvelussa. Ottelut alkavat klo 17:00.

LUE LISÄÄ AIHEESTA