Maanantain vetovihje Joensuun T4-peliin
Kuva: All Over Press

Keskiviikon vetovihje: Ravit

Toimitus |

Tänään ravataan Vermossa, ja Atleetti tarjoaa kokonaista kuusi vetovihjettä. Pääkaupunkiseudulle on luvattu koko päiväksi kovaa sadetta, mutta klo 15 näyttäisi siltä, että ravit päästään ajamaan kohtalaisen hyvällä kaviouralla.

T65-1: Numero 1 Piece Of Anemone.

Juha Utalan Piece Of Anemone nousee ensimmäisen T65-kohteen suosikiksi – ja alipelatuksi sellaiseksi. 3-vuotias on esittänyt erinomaisia otteita, ja tällä kertaa tammalla on mahdollisuus koko matkan johtoon. Lähtö on muutenkin väärin pelattu ja myös Sahara Infinity ja Mansester ovat edullisia pelikohteita, mutta tyydytään tällä kertaa suosikkiin. Kaksarissa voi kokeilla edellä mainittuja ristiin.

Peliprosentti on noin 30, kun Atleetin arvio on 42 %. Panossuositus 10 yksikköä.

T65-3: Numero 5 Ballroom Blitz.

Maistuva keulan tavoittelija löytyy myös kolmoskohteesta. Ballroom Blitz saanee keskeltä rataa hyvän lähdön ja on lähdön todennäköisin keula. Sen jälkeen prässääjät ovat vähissä, kun Antti Pihlströmin Naranjahkin juoksee kengät jalassa.

Ballroom Blitz ei ole mitenkään suuresti vakuuttanut lukuisissa voitoissaan, mutta tälläkin kertaa helppo juoksunkulku voi olla voiton tae.

Peliprosentti on noin 20, kun Atleetin arvio on 25 %. Panossuositus 5 yksikköä.

Neloskohteeseen yllättäjät kupongille

T65-4: Numerot 1 Makes Me Credit ja 6 Ava Ariana.

Satsataan neloskohteessa yllättäjiin. Kyseessä on tammavoltti, ja lähdön suosikit eivät saa Atleetin täyttä luottamusta. Suosikki Jewel Maker saa kengät jalkaansa, ja suosikkiasema on aivan liian iso. Brooklyn starttaa hankalalta nelosradalta.

Niinpä Atleetin ideoilla on saumat hyviin sisäratajuoksuihin – jommalla kummalla jopa keulassa – eikä niiden menestys saisi yllättää. Sekä Makes Me Credit että Ava Ariana ovat tehneet todella hyviä juoksuja, ja täysosuma ei tällä kertaa ole lainkaan mahdoton.

Peliprosentti molemmilla on noin 3, kun Atleetin arvio molemmille on 7 %. Panossuositus 1 yksikkö kumpaisellekin.

Vitoskohteeseen parhaiden paikkojen parivaljakko

T65-5: Numerot 4 Fortunewheelgarden ja 5 Comway Cotter.

Myös vitoskohteessa suosikki One Night Only nauttii liian suurta suosiota. Otetaan ohipeli ja panostus parhaiden paikkojen kaksikkoon.

Olli Koivusen Fortunewheelgarden lähtee kovaa ja pyrkii johtavan taakse. Mielessä lienee ensisijaisesti suosikin selkä, mutta Atleetti näkee asian toisin. Comway Cotterilla on nimittäin sauma jopa keulapaikalle Fortunewheelgardenin vanavedessä. Miten tahansa juoksu meneekin, mainittu kaksikko omaa menestyssauman.

Fortunewheelgardenin peliprosentti on noin 3, kun Atleetin arvio on 7 %. Comway Cotterin peliprosentti on 12 ja Atleetin arvio 20 %. Panossuositus 1 ja 5 yksikköä.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Vermon T65-kierros alkaa kello 19:10. Onnea matkaan!

LUE LISÄÄ AIHEESTA