Kuva: All Over Press

Perjantain vetovihje: Liiga, ravit ja Bundesliiga

Toimitus |

Tänään vihjataan kolmeen eri lajiin – yksi vetovihje kuhunkin.

Aloitetaan Liigasta.

JYP ei ole mainetekoihin tällä kaudella yltänyt. Jyväskyläläiset löytyvät sarjataulukosta toiseksi viimeiseltä sijalta, ja se on kutakuinkin tasan se mitä joukkue on ansainnut. Loukkaantumiset ovat häirinneet ja tänäänkin kokoonpanosta puuttuu mm. Pekka Jormakka ja Nathan Schnarr.

Viimeisissä otteluissa on kuitenkin ollut lupauksia paremmasta. Viikko sitten JYP voitti vieraissa KalPan ansaitusti ja edellisessä ottelussa lauantaina oli pelillisesti Jukureita selvästi etevämpi, vaikka takkiin tulikin. Tänään maalilla on Veini Vehviläinen.

KooKoo on sarjataulukossa kymmenentenä. Atleetti ennakoi sen simulaatioissaan ennen kauden alkua kymmenenneksi (lue lisää) ja tämän hetken ranking on vähemmän yllättävästi kymmenes. Kouvolalaiset pääsevät illan otteluun parhaalla miehistöllään.

Tässä ottelussa kertoimet ovat vierasvoittoiset eli KooKoo on hieman yllättäen ottelun niukka suosikki. Se on väärin ja Atleetti tarttuu kotivoittoon.

Atleetin päivän veto: JYP voittaa, tasapelillä panos palautetaan (draw no bet). Atleetin arvio 54 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,99

Tänään tv:ssä: Voit seurata Liigaa MTV Katsomo -palvelussa. Ottelut alkavat klo 18:30.

Bundesliiga palaa tauolta ja Atleetti iskee

Eurofutissarjat palaavat maajoukkuetauolta. Aloitetaan viikonlopun urakka Bundesliigasta.

Borussia Dortmund on yksi Bundesliigan ikisuosikeista ja tällä kaudella Atleetti simuloi sen sijoittuvan neljänneksi (lue lisää). Koneet eivät ole täysin käynnistyneet, ja kuuden kierroksen jälkeen kasassa on kymmenen pistettä. Tähän otteluun joukkueen valmistautuminen ei ole ollut paras mahdollinen, sillä edellisottelun avauksesta peräti kahdeksan pelaajaa on ollut edustustehtävissä joko Kansojen Liigassa, U21 karsinnoissa tai Afrikan mestaruusturnauksessa. Kertoimissa moinen urakointi ei näy riittävästi ja Atleetti ottaa Dortmundin vastaisen position.

FC St Pauli ennakoitiin Bundesliigan kolmanneksi viimeiseksi, ja otteet ovat olleet linjassa Atleetin simulaatioiden kanssa. Tähän otteluun joukkueella on pieniä kokoonpanohuolia, mutta oletetaan valmistautumisen olevan kuitenkin parempaa luokkaa kuin maajoukkuepelaajia vilisevällä vastustajalla.

Atleetin valinta: St Pauli voittaa, pelaa tasan tai häviää korkeintaan yhdellä maalilla. Atleetin arvio 53 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @2,02

Tänään tv:ssä: voit katsoa ottelun Viaplay-palvelussa. Matsi alkaa klo 21:30.

Yksi nosto Seinäjoen raveihin

Seinäjoen T5-pelissä on muutama suuri oikein pelattu suosikki ja Pastori sekä Up Down Lily kelpaavat varmoiksi Atleetillekin.

T5-2: numero 4 Always My Wheels on maltillisemmin pelattu ja nostetaan ideaksi. Hevonen ei tosin ole suuremmin vakuuttanut uransa 27 startissa. Tänään tamma saa ensimmäistä kertaa urallaan huippukuskin rattailleen, kun Henri Bollström tarttuu ohjiin. Lähtöpaikka – nelosrata voltissa – kelpaa pelillisesti erinomaisesti, sillä kun paalulla on vain neljä hevosta, niin tuolta paikalta voi voltata isoa rinkiä ja kääntää matkaan väljästi. Takamatkan suosikit sen sijaan eivät saa alussa lentävää lähtöä paalun pienen hevosmäärän takia. Suosikit ovat muutenkin haavoittuvaisia: Daisy Garden palaa sairaspaussilta ja Paparazzi Son on rokotettu viikko sitten ja on muutenkin epäonnistumisherkkä.

Always My Wheelsin peliprosentti on noin 9, kun Atleetin arvio on 18 %. Panossuositus 5 yksikköä.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Seinäjoen T5-kierros alkaa kello 19:10. Onnea matkaan!