Kuva: All Over Press

Lauantain vetovihje: Liiga ja futis

Toimitus |

Päivän ravivihje julkaistiin jo klo 12:30 tietämillä. Tässä vihjeessä nostetaan kaksi kohdetta futiksesta ja kaksi Liigasta.

Aloitetaan futiksesta, koska Serie A:n pelikohde Genoa aloittaa ottelunsa jo klo 16:00.

Genoa CFC arvioitiin Atleetin kausisimulaatiossa 12. sijalle (lue lisää). Alkukauden peliesitysten perusteella ranking on laskenut muutaman napsun, mutta joukkueen nouseminen keskikastiin on täysin mahdollista.

Bologna FC ennakoitiin Serie A:n kahdeksanneksi, ja myös Bolognan esitykset ovat olleet lieviä pettymyksiä. Lisäksi kuusi edellismatsin avauksen pelaajista oli maajoukkuetehtävissä, ja se vaikuttaa vääjäämättä valmistautumiseen iltapäivän koitokseen.

Atleetin valinta: Genoa voittaa tai pelaa tasan (+0,5 maalia). Atleetin arvio 59 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,77

Tänään tv:ssä: Voit seurata Serie A:n otteluita MTV Katsomossa. Ottelu alkaa klo 16:00.

Girona arvioitiin Atleetin toimesta ennen kauden alkua La Ligan yhdeksänneksi. Joukkueen peliesitykset ovat olleet ennakoitua hieman parempia, ja Gironan ranking on hieman noussut alkukauden aikana.

Real Sociedadin kohdalla trendi on sen sijaan laskeva. Viidenneksi rankattu joukkue näyttää taistelevan samoista sijoista Gironan kanssa. Niinpä kerroinasetelma illan otteluun on kierossa ja Atleetti tarttuu kotijoukkueeseen.

Atleetin valinta: Girona voittaa ottelun, tasapelillä panos palautetaan (dnb). Atleetin arvio 55 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,95

Tänään tv:ssä: Voit seurata La Ligan otteluita MTV Katsomossa. Ottelu alkaa klo 19:30.

Kaksi vetovihjettä Liigaan

Ässät on pelannut laadukkaasti jo pidemmän aikaa, ja Joni Ortion otettua torjuntavastuun myös tulokset ovat olleet hyviä.

Sport on pelannut pirteästi, mutta Atleetti näkee Ässien iskukyvyn hieman paremmaksi. Niinpä vierasottelussa Sport on selvä altavastaaja. Maalissa aloittaa tänään Miroslav Svoboda.

Atleetin päivän veto: Ässät voittaa, tasapelillä panos palautetaan (1×2). Atleetin arvio 64 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,70

HIFK porskuttaa Liigan kärjessä, mutta peliesitykset eivät täysin vakuuta. Niinpä tänäänkin otetaan positiota stadilaisia vastaan. Joukkueen maalivahtipeli on ollut viime aikoina sarjan eliittiä, ja tänään Niko Hovinen ottaa torjuntavastuun.

HPK on juuttunut sarjan tyvipäähän, mutta esitykset etenkin valmentajan vaihdon jälkeen ovat olleet mukiinmeneviä. Maalilla Sami Rajaniemeltä vaaditaan onnistuminen, jotta pistepussi tänään karttuisi.

Atleetin päivän veto: HPK voittaa tai pelaa tasan (+0,5 maalia). Atleetin arvio 51 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @2,13

Tänään tv:ssä: Voit seurata Liigaa MTV Katsomo -palvelussa. Ottelut alkavat klo 17:00.