Vetovihje tänään raveihin

Lauantain vetovihje: Ravit

Toimitus |

Lauantaille valikoitui viisi vetovihjettä Porin raveihin. Liigan ja futiksen vetovihjeet ilmestyvät erillisenä uutisena noin kello 13:30.

T75-3 Numero 4 Voice Of Reason

Voice Of Reason omaa merkittävästi pelikannatustaan paremmat saumat T75-pelin kolmoskohteessa. Ensimmäistä kertaa urallaan varustuksella jenkkikärryt ja kengättömyys kilpaileva tamma pääsee matkaan parhaalta paikalta ja koko matkan johto on hyvinkin mahdollinen. Suosikeista Double Strike on kova kanto kaskessa ja hyvinkin peliprosenttiensa veroinen. Sen sijaan Vincent Vici on ylipelattu, koska lähtöpaikka on haastava ja ori on rokotettu viime startin jälkeen.

T75-lapulle voi ottaa numerot 4 ja 6.

Voice Of Reasonin peliprosentti on noin 8, kun Atleetin arvio on 18 %. Panossuositus 5 yksikköä.

T75-4 Numerot 4 Lake´s Elmer ja 7 Brolle F.

Let´s Get It Up on oikeutetusti lähdön suosikki, mutta nyt pelikannatus on kiehumassa yli. Atleetin valinnat ovat huippurasteja. Lake´s Elmer saattaa päästä keulaan ja rauhallisena pysyessään pystyy menestymään. Toki vaara ylivauhdille on olemassa. Tällöin Brolle F:n osakkeet nousisivat, ja Santtu Raitalan ajokki ohittaisi juoksun luonatessa monta vastustajaa.

Viisainta on ruksia T75-lapulle kyseiset kolme hevosta.

Lake´s Elmerin peliprosentti on noin 4, kun Atleetin arvio on 9 %. Panossuositus 3 yksikköä.

Brolle F:n peliprosentti on noin 3, kun Atleetin arvio on 7 %. Panossuositus 2 yksikköä.

T75-5 Numerot 5 Karlas ja 16 Suvionni

Vitoskohteeseessa erottuu kaksi huippuruksia, joista Suvionni on hyvä vaihtoehto varmaksi. Myös Karlas on paalulta mahdollinen ja jäänyt pelaamattomaksi. Vitosrata parani merkittävästi, kun yksi vastustaja jäi sisäpuolelta pois. Jos juoksu onnistuu, niin Karlas on lähellä totosijoja – miksei voittoakin. Tosin Suvionni voi olla mahdoton torjuttava, jos Jarmo Saarelan ajokki saa hyvän juoksun takamatkan takarivistä. Pelaajat kavahtavat ruunan lähtöpaikkaa, mutta todellisuudessa siitä voi ottaa alun rauhassa ja on sopiva Suvionnelle.

Karlaksen peliprosentti on noin 2, kun Atleetin arvio on 6 %. Panossuositus 2 yksikköä.

Suvionnin peliprosentti on noin 8, kun Atleetin arvio on 20 %. Panossuositus 8 yksikköä.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Porin T75-kierros alkaa kello 14:45. Onnea matkaan!