Kuva: All Over Press

Ange Postecogloun Tottenham suli totaalisesti: “pahin tappio minun aikanani”

Roope Määttä |

Tottenham johti Brightonia avausjakson jälkeen vieraissa 2–0, mutta hävisi ottelun lopulta.

Lontoolaisten maalinteon aloitti Brennan Johnson, joka osui sunnuntai-iltana kuudennessa ottelussa peräkkäin. Johtoa lisäsi 37. peliminuutilla James Maddison, jonka laukaus upposi luvattoman helposti Bart Verbrüggenin ohitse.

Toisella puoliajalla Ange Postecogloun miehistö kuitenkin mateli Brightonin edessä. Yankuba Minteh kavensi, kun puoliaikaa oli pelattuna alle kolme minuuttia – vain kymmenen minuuttia myöhemmin ottelu oli Georginio Rutterin osumalla tasatilanteessa.

Lopulta Tottenhamin johto kääntyi alle 20-minuuttisessa tappioasemaksi, kun konkarihyökkääjä Danny Welbeck viimeisteli loppunumerot 3–2 jo 66. minuutilla.

– Luultavasti pahin tappio minun aikanani, manasi Postecoglou ottelun jälkeen medialle.

Erityisen pettynyt valmentaja sanoi olevansa, koska joukkue tyytyi kohtaloonsa, vaikka kamppailua olisi ollut vielä isäntien voitto-osuman jälkeen kosolti jäljellä.

– Emme ole tehneet niin aiemmin ollessani täällä (Tottenhamissa). Yleensä taistelemme kaikesta, ja kun ei taistele, maksaa siitä hinnan.

Tottenham on nyt Valioliigassa yhdeksäntenä kolmella voitolla, yhtä monella tappiolla ja tasapelillä.