Kuva: All Over Press

West Ham haluaa Saksan tähtihyökkääjän – kiinnostus Manchester Unitedin puolustajaan yhä olemassa

Roope Määttä |

Sisäpiiritoimittaja kertoo viestipalvelu X:ssä West Hamin tavoitteista.

Toimittaja Fabrizio Romano kirjoittaa sosiaalisessa mediassa, että West Ham haluaa lähipäivinä saada neuvotteluja lähemmäs maalia peräti kolmen pelaajan kanssa. Listalla ovat Crysencio Summerville, Guido Rodríguez sekä Niklas Füllkrug.

Füllkrug, 31, oli kesän EM-kisoissa kovassa vedossa Saksan paidassa. Viime kaudella Dortmundille 12 Bundesliiga-maalia viimeistellyt hyökkääjä teki maajoukkuepaidassa kaksi arvokisaosumaa.

Viidellä edellisellä kaudella Real Betisiä edustanut Rodríguez, 30, pelasi puolestaan Argentiinan paidassa kesän Copa Américassa, mutta oli kentällä ainoastaan 14 minuuttia koko turnauksessa. Puolustava keskikenttäpelaaja viimeisteli La Ligassa kaksi maalia viime kaudella.

Summerville, 22, on Englannin kentiltä tuttu kasvo jo pidemmältä aikaväliltä. Kuudella viimeisimmällä kaudella hän on edustanut Leedsiä sekä junioreissa, Valioliigassa että Mestaruussarjassa. Edellisellä sesongilla hollantilaishyökkääjä paukutti Englannin kakkostasolla huomattavat 20 maalia.

Manchester Unitedin kiinnostaa yhä

Romanon mukaan West Ham on edelleen vahvasti Aaron Wan-Bissakan, 26, perässä. Yleinen käsitys on kuitenkin ollut, että muut vaihtoehdot kiinnostaisivat pelaajaa enemmän.

Laitapuolustajalla on manchesterilaisseuran kanssa sopimusta jäljellä enää yksi kausi. Jos Manchester United ei saa tänä kesänä miestä liikutettua, lähtee tämä suurella todennäköisyydellä ilmaiseksi ensi kaudella.

LUE MYÖS: Manchester Citylle lätkäistiin jättimäiset sakot toistuvista rikkomuksista

LUE MYÖS: Manchester Unitedille järkyttävä takaisku – superhankinta ja ykköstykki loukkaantuivat