Lina Souloukou nimitettiin AS Roman toimitusjohtajaksi huhtikuussa 2023. Kuva: All Over Press

Roma-valmentajan potkuista syntyi draamaa – nyt irtisanoutui toimitusjohtaja

Roope Määttä |

AS Roman toimitusjohtaja erosi tehtävästään.

Italian pääsarjaseuran toimitusjohtaja Lina Souloukou ilmoitti asiasta sunnuntaina. Vain neljä päivää aiemmin, kuluvan viikon keskiviikkona, roomalaiset laittoivat aiemman päävalmentajansa Daniele De Rossin pois (lue uutinen).

Joukkueen kannattajat eivät suhtautuneet De Rossin irtisanomiseen hyvin. Esimerkiksi The Athletic on raportoinut, että fanien syyttävä sormi osoitti Souloukoun suuntaan.

– Kiitämme Linaa hänen omistautumisestaan seuralle erityisen kriittisessä vaiheessa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää ammatillisiin haasteisiin tulevaisuudessa, Roman tiedotteessa puolestaan sanotaan.

– Omistajat keskittyvät edelleen täysillä Roman kasvuun ja menestymiseen huomioiden jatkuvasti arvot, jotka tekevät joukkueestamme niin erityisen, lausunto jatkuu.

Italialaismediassa on raportoitu loppuviikolla laajasti, että toimitusjohtajan paikalta irtisanoutuneen Souloukoun saamien uhkausten seurauksena naiselle olisi määrätty poliisisaattue.

Kreikkalainen ehti toimia tehtävässään AS Romassa viime vuoden huhtikuusta. Aiemmin tämä oli vaikuttanut Olympiacosissa niin ikään toimitusjohtajan pestissä.