Kuva: All Over Press

Jalkapallon supertähden Kevin De Bruynen siirto Saudi-Arabiaan on kariutunut

Roope Määttä |

Aiemmin spekuloitu siirto ei ole toteutumassa, kertoo sisäpiiritoimittaja sosiaalisissa medioissaan.

Kevin De Bruyne, 33, ei ole Fabrizio Romanon mukaan päässyt sopimukseen Al-Ittihadin kanssa. Aiemmin vahvasti Saudi-Arabiaan huhutun Manchester Cityn tähtipelaajan leiri on laittanut neuvottelut kokonaan jäihin.

De Bruynen vaihtoehtoihin lukeutuu edelleen Saudi-Arabian pääsarja, mutta mitään kontrahtia ei ole Romanon mukaan tekeillä. Esimerkiksi brittimediassa uutisoidut tiedot, jotka kertoivat De Bruynen päässeen yhteisymmärrykseen sopimusehdoista Al-Ittihadin kanssa, ovat toimittajan mukaan virheellisiä.

Viime kaudella pitkä loukkaantuminen vesitti pelintekijän alkukauden, mutta kentille palattuaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja alusti kymmenen osumaa Valioliigassa. De Bruyne ehti pelata 18 kamppailua, joissa hän teki niin ikään neljä maalia. Belgialaistähdellä on vielä vuosi nykyistä sopimustaan jäljellä Manchester Cityn kanssa, jos siirtoa mihinkään ei tapahdu.

De Bruyne kuului päättyneissä EM-kisoissa Belgian maajoukkueen kantaviin voimiin. Mies pelasi kaikissa viidessä ottelussa joukkueensa avauskokoonpanossa kellottaen neljä täyttä 90-minuuttista. Alkulohko-ottelussa Romaniaa vastaan De Bruyne onnistui maalinteossa.

Juttuun lisätty tieto De Bruynen nykyisestä sopimuksesta kello 21:52.

LUE MYÖS: Kevin De Bruyne lähtökuopissa? Neuvottelut jäissä Manchester Cityn kanssa

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Pep Guardiola ei halunnut Lionel Messiä Manchester Cityyn – kertoi syyn suoraan

LUE MYÖS: Manchester City hankki La Ligassa loistaneen brasilialaistähden