Kuva: All Over Press

Huuhkajat-tykki siirtyy Puolaan – iski hattutempun Helsingin stadionilla viime kesänä

Roope Määttä |

Huuhkajissa neljä maalia viimeistellyt pelaaja siirtyy Norjasta kovalla rahalla Puolan pääsarjaan.

Suomen jalkapallomaajoukkueesta tuttu Daniel Håkans vaihtaa seuraa. Puolan pääsarjassa pelaava Lech Poznań on hankkinut miehen riveihinsä nelivuotisella sopimuksella. Aiemmin laitapelaaja edusti Norjan kärkiliigaseuraa Vålrengaa.

Tuore siirto on Håkansin, osalta uuden seuran lääkärintarkastusta vaille valmis. Laitapelaajan hankkinut seura on tiedottanut asiasta esimerkiksi viestipalvelu X:ssä. Atleetti uutisoi aiemmin, että Lech on vahvasti suomalaisen kintereillä.

Håkans, 23, nousi viime kaudella ryminällä Huuhkajiin. Edellisenä kesänä syntyi esimerkiksi hattutemppu EM-karsintaottelussa San Marinoa vastaan Helsingin olympiastadionilla. Kokonaisuudessaan palloilija on pelannut kahdeksassa maaottelussa ja tehnyt niissä neljä täysosumaa.

Puolan Ekstraklasa-kausi on jo käynnissä, mutta se on vanhennut vasta kaksi kierrosta. Viime kaudella viidenneksi sijoittunut Lech kuuluu sarjan suurimpien seurojen joukkoon. Norjalaismedia Nettavissenin mukaan Vålrenga saa puolalaisseuralta 850 000 euroa siirtokorvausta.

LUE MYÖS: Pep Guardiola avautui Édersonista: “Hän on rakastamani henkilö, jonka haluan”

LUE MYÖS: HJK:n vastustaja selvillä – joukkue matkustaa Montenegroon

LUE MYÖS: Lähde: Huuhkajien laitahyökkääjä kiinnostaa huippuseuraa – suuri tarjous odottaa pöydällä