Kuva: All Over Press

Keskiviikko: Tärkeimmät urheilu-uutiset Atleetin silmin

Toimitus |

Liiga alkoi eilen, joten aloitetaan päivän kooste Liiga-uutisilla. Lisäksi NHL- ja Valioliiga -joukkueet ovat kertoneet mielenkiintoisia pelaajauutisia.

Sparta Praha saa laadukkaan lisän puolustukseensa, kun Ilveksessä viimeksi kiekkoillut Dominik Masin siirtyy takaisin kotimaahansa (lue lisää).

TPS vahvistuu kokeneella liiga-hyökkääjällä, kun Markus Nenonen on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Loukkaantumisista kärsivä TPS saa näin apuja jo seuraaviin otteluihin (lue lisää).

Myös HPK:lla on loukkaantumisongelmia ja niitä paikkaamaan saapuu Allsvenskanin Kalmarista Roni Allen. 25-vuotiaalla on vyöllään 150 liiga-ottelua (lue lisää).

NHL:ssä useita siirtouutisia – ja vähän Patuakin

Carolina Hurricanes on värvännyt veteraanihyökkääjä Sam Gagnerin riveihinsä try out -sopimuksella. 35-vuotias hyökkääjä on pelannut ennenkin, sillä NHL-otteluita on tilillä yli tuhat (lue lisää).

Sidney Crosby pyörittelee jatkosopimuksensa yksityiskohtia. Tosin allekirjoitusvalmiudessa ei vielä olla, ja jo 20 kautta Pittsburghissa viihtyneellä tähdellä on nykysopimusta vielä yksi kausi jäljellä (lue lisää).

Viime kauden finaaleissa niukasti Floridalle taipunut Edmonton Oilers on tehnyt testisopimuksen Travis Dermottin kanssa. 27-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Arizona Coyotesissa (lue lisää).

Patrik Laine on kotiutunut Montrealiin. Uusi joukkuekaveri Nick Suzuki kertoo NHL.com/fi -median haastattelussa ensimmäisistä havainnoistaan suomalaiseen liittyen sekä myös omista odotuksistaan tulevalle kaudelle (lue lisää).

Siirtouutisia myös Valioliigasta

Liverpoolista ja Chelseasta tuttu Victor Moses suuntaa Lutoniin. 33-vuotias ilmoittaa tavoitteekseen nostaa Luton takaisin Valioliigaan (lue lisää).

Liverpoolin Harvey Elliott on loukkantunut. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on sivussa marraskuulle saakka jalkaterän murtuman takia (lue lisää).

Arsenalin Martin Ødegaard on niinikään sivussa tulevien viikkojen tositoimista. Kansojen liigan ottelussa Itävaltaa vastaan tullut vamma aiheuttaa norjalaiselle lokakuun puolelle venyvän huilin (lue lisää).

Vielä kotimaasta Matti Heikkiseen liittyvä uutinen. Entinen hiihtäjä on ollut Olympiakomitean huippu-urheilujohtajana muutaman vuoden, mutta nyt pesti tuli päätökseensä. Sama kohtalo oli toisella johtajalla Leena Paavolaisella (lue lisää).

Lue Päivän urheilu-uutiset myös jatkossa! Artikkeli julkaistaan Atleetin sivuilla kerran päivässä.