Kuva: All Over Press

Katso osuma: Huuhkajissa kesällä debytoinut hyökkääjä avasi maalitilinsä Hollannin pääsarjassa

Roope Määttä |

Heraclesiin hiljattain siirtynyt nuori suomalaishyökkääjä avasi maalitilinsä Eredivisiessä.

Hollannin pääsarjaan heinäkuussa siirtynyt Juho Talvitie (lue uutinen) iski avausmaalinsa. Kamppailu, jossa osuma syntyi, on nuorukaiselle vasta kolmas Heraclesin paidassa.

Talvitie, 19, alusti koko tilanteen itse upealla nousullaan, jonka jälkeen peliväline kävi parilla joukkuekaverilla. Lopulta suomalainen päätyi viimeistelemään pallon verkkoon näyttävän hyökkäyksen päätteeksi.

Osuma vei Heraclesin 1–0-johtoon Willem II -miehistöä vastaan. Kamppailu on kirjoitushetkellä toisella puoliajalla tilanteessa 1–1.

Huuhkajat-debyyttinsä Talvitie teki kesäkuun alussa. Portugalia vastaan oikea laitahyökkääjä pelasi täydet 90-minuuttia. Skotlantia vastaan peliminuutteja lupaavalle hyökkääjälle kertyi puolestaan 20.

Markku Kanerva julkaisee syyskuun maaotteluihin joukkueensa keskiviikkona, joten silloin selviää, onko Talvitie tällä kertaa mukana. Suomalaislupauksen Eredivisie-uran avausosuman voit katsoa täältä.