Kuva: All Over Press

Marcus Thuram ilmiliekeissä – Inter selvitti vaivoin alivoimaisen vastustajan

Roope Määttä |

Torino menetti tärkeän pelaajansa ja joutui pelaamaan alivoimaisena yli tunnin, mutta Interillä oli ongelmia voitosta huolimatta. Ottelu päättyi 3–2.

Kun Interin isännöimää kamppailua oli San Sirolla takana noin 20 minuuttia, vieraiden Guillermo Maripán katseli suoraa punaista. Kortin väri vaihtui videotarkastuksen kautta, ja se tuli myöhästyneestä Marcus Thuramiin kohdistuneesta liukutaklauksesta.

Liekö Thuram, 27, sai kontaktista lisää energiaa, sillä pian kolisi antaumuksella – nimittäin Torinon maalissa. Ensimmäisen nyyttinsä Thuram iski 25. peliminuutilla, toinen tuli kymmenen minuuttia myöhemmin ja hattutemppu täyttyi 3–1-osumalla, kun ottelun toista puoliaikaa oli noin vartti takana.

Vaikka Torino joutui pelaamaan yli tunnin alivoimalla, roikkui se kamppailussa kelvollisesti mukana. Vikkeläkinttuinen Duvan Zapata kavensi avausjaksolla tilanteeksi 2–1.

Vielä 86. peliminuutilla Nikola Vlašić laittoi pallon maaliin pilkulta, mutta lähemmäksi torinolaiset eivät päässeet. Interillä oli kuitenkin yllättäviä ongelmia suhteessa siihen, että ryhmä pääsi pelaamaan vajaamiehistä Torinoa vastaan yli tunnin.

Hetkeä ennen kavennusta Torinon avausosumasta vastannut Zapata kannettiin paareilla pois. Kolumbialainen loukkasi pahasti vasenta polveaan.