Ukko-Pekka Luukkonen solmi kesällä uuden sopimuksen, joka kestää viisi vuotta ja on arvoltaan 23,75 miljoonaa dollaria. Kuva: All Over Press

Rasmus Dahlin järjesti leirin joukkuekavereilleen – Ukko-Pekka Luukkonen oli mukana: “Hirveää golfia”

Roope Määttä |

Buffalo Sabresin suomalaismaalivahti oli mukana tähtipuolustajan järjestämällä viikon harjoitusleirillä.

Rasmus Dahlin järjesteli joukkuekavereilleen pienimuotoisen leirityksen Sveitsissä Lausannessa heinäkuun loppupuolella. Vasta 24-vuotiaalle puolustajalle alkava kausi on jo seitsemäs tarunhohtoisessa.

– Tämä kertoo Dahlsista, kuinka paljon hän haluaa voittaa, tehdä oikeita asioita, huolehtia kaikista muista joukkueessa ja varmistaa meidän olevan parhaassa kunnossa kauden alkua varten, sanoo harjoitusviikolla mukana ollut Ukko-Pekka Luukkonen NHL:n sivuilla.

Suomalaiskassari kertoi, että Dahlinin harjoitusleirillä esimerkiksi luisteltiin, tehtiin punttia ja pelattiin jotain muutakin kuin jääkiekkoa.

– Hirveää golfia jonkin verran, maalivahti nauroi.

Puolustajatähden isä Martin Dahlin veti harjoituksia leirillä. Hän toimii Ruotsissa Frölundan alle 20-vuotiaiden joukkueessa päävalmentajana. Luukkosen, 25, mukaan harjoitteet olivat laadukkaita.

– Se oli hauskaa luistella pelaajille, ja minä sain paljon laukauksia. Hyvää kamaa viikon ajan.

Leiriviikolla oli ollut mukana myös toinen suomalaispelaaja Henri Jokiharju. Muita osanottajia olivat JJ Peterka, Jiri Kulich, Isak Rosén, Owen Power sekä Mattias Samuelsson.