Detroitilla on palkkakatossaan Puckpedia-sivuston mukaan yli 17,5 miljoonaa dollaria tilaa. Kuva: All Over Press

Katso lista: Kovan luokan rajoitettuja vapaita agentteja vielä ilman sopimuksia NHL:ssä

Roope Määttä |

NHL-kausi alkaa 4. lokakuuta. Kovia nimiä on vielä kiinnittämättä.

Useita nimekkäitä NHL-pelaajia on edelleen ilman sopimusta taalaliigassa. Erityisesti joukkueista nousee esille Detroit Red Wings, jonka kärkipuolustaja Moritz Seider sekä hyökkääjätähti Lucas Raymond ovat molemmat ilman sopimuksia.

Kaksikolla tulokaskontrahdit päättyivät edelliseen kauteen, minkä seurauksena Detroit joutuu general managerinsa Steve Yzermanin johdolla kaivelemaan taskujaan syvemmältä.

Molemmat ovat pelanneet tähän saakka tarunhohtoisessa alle miljoonan dollarin kausiansioilla, joten tuhti palkankorotus on joukkueen tähtipelaajille luvassa.

Kiinnostava nimi listalla on myös Boston Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman, joka on käynyt tiukkoja palkkaneuvotteluja kesällä (lue uutinen). Lisäksi Dallas Starsin viime kauden läpimurtopuolustajaa Thomas Harleya odottanee tymäkkä palkankorotus.

Muut joukkueet voivat halutessaan tehdä välitarjouksen rajoitetuista vapaista agenteista, mutta pelaajan oikeudet omistavalla seuralla on aina viimeinen sana (lue lisää). Tavallisen pelaajasopimuksen rajoitetun vapaan agentin kanssa voi solmia ainoastaan kunkin kiekkoilijan nykyinen joukkue.

Kovimpia rajoitettuja vapaita agentteja ilman sopimusta

Lucas Raymond, Detroit Red Wings

Thomas Harley, Dallas Stars

Moritz Seider, Detroit Red Wings

Cole Perfetti, Winnipeg Jets

Dawson Mercer, New Jersey Devils

Jordan Spence, Los Angeles Kings

Philip Tomasino, Nashville Predators

Peyton Krebs, Buffalo Sabres

Arthur Kaliyev, Los Angeles Kings

Jeremy Swayman, Boston Bruins