Teivossa ravataan tänään huippuravit

Tiistain pelivihjeet Teivon raveihin

Toimitus |

Tampereen Teivossa ravataan tänään huippuravit, kun 3-vuotiaat Suomessa syntyneet kamppailevat pääsystä legendaarisen Kriteriumin finaaliin.

Toto65 -pelissä tämä tarkoittaa sitä, että lähdöt ovat hyvin selväpiirteisiä, jopa helppoja. Kiusaus levittää peliä on iso, kun selvien suosikkien takia pelaajilla on “varaa” revittää muihin lähtöihin. Atleetti ottaa päinvastaisen kannan, ja suosittaa pelaamaan tänään suosikkipainotteisesti.

Ensimmäisen kohteen suursuosikki Arctic Emerald kelpaa Atleetillekin, mutta sitä emme valitse Päivän vedot -nostoksi. Moisen suursuosikin takia vihjaamme kahta muuta suosikkia, joiden peliosuus nousisi ilman Arctic Emeraldia selvästi korkeammaksi. Niihin molempiin voi panostaa yhden tähden vihjeen mukaisen rahasumman.

Toinen T65-lähtö: Lil Runner paljastui jo keväällä huippulupaukseksi. Oriin kasvattaja Antti Teivainen myi oriin kesällä Juha Vidgrenille, jonka jälkeen So Perfectin jälkeläisellä oli pieni suvantovaihe. Viimeiset esitykset ovat olleetkin taas loistavia, ja tänään suursuosikki saanee suosiolla keulapaikan. 3-vuotias on edelleen Teivaisen valmennuksessa ja ohjastettavana, eikä taktisissa kuvioissa ole juuri muita vaihtoehtoja kuin keulaan ja lopussa alta pois. Lil Runnerista ei tänään kannata pelata ohi. Peliprosentti on noin 60, kun Atleetin arvio on 66 %.

Neljäs T65-lähtö: Neymar Web on pelikohteena kuten Lil Runner. Parhailta paikoilta keskeltä rataa matkaan pääsevä suursuosikki saa kunnioitusta, ja keulapaikka on selviö. Tehtävää helpottaa vielä Kriteriumin pitkä juostava matka, minkä takia vastustajat tähtäävät hyvään juoksuun Santtu Raitalan ajokin takana. Peliprosentti on noin 61, kun Atleetin arvio on 68 %.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Teivon T65-kierros alkaa kello 19:10. Onnea matkaan!