Jani Hakanpään polvi on nyt paremmassa kunnossa. Kuva: All Over Press

Jani Hakanpäästä levisi ikäviä huhuja – nyt suomalaispuolustaja puhuu vihdoin itse

Miikka Lahtinen |

Puolustaja Jani Hakanpää solmi aiemmin syyskuussa yksivuotisen sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa.

Suomalaispuolustajan sopimusneuvottelut kestivät pitkään, koska torontolaisseura halusi tutkia tarkkaan suomalaisen polven tilanteen.

Toronto Sun uutisoi aiemmin, että koko Hakanpään pelaajaura olisi vaarassa, mutta puolustaja kertoo, ettei mistään niin vakavasta ole kyse.

– Olen koko ajan pitänyt selvänä, että palaan takaisin pelaamaan. Tiimi ympärilläni Suomessa ajatteli myös samoin, ja se on tärkeää. Toki tulee hyviä ja huonoja päiviä, joten välillä on vähän vuoristorataa, mutta pohjalla on koko ajan ollut usko siitä, että kaikki järjestyy.

– Kyseessä on pieni polvivaiva, joka on pidettävä mielessä. Kyse on enemmän siitä, että löydämme jään ulkopuolella oikeat asiat, joita tehdä polven tukemiseksi. Samalla pitää myös luopua sellaisista asioista, jotka eivät auta. Täytyy opetella, mikä kannattaa ja mikä ei, Hakanpää kommentoi NHL.com/fi:n mukaan.

Tässä vaiheessa ei ole kuitenkaan vielä tiedossa, milloin puolustaja nähdään takaisin tositoimissa.

– Aikataulusta puhutaan myöhemmin vielä lisää. Pyrin pelaamaan mahdollisimman nopeasti. Teemme kovasti töitä ja alamme olla lähellä, mutta vielä tarvitaan viimeistelyä, Hakanpää kertoi.