Vetovihje tänään raveihin

Lauantain vetovihje: Ravit

Toimitus |

Tänään ravataan Lahden Jokimaalla. Atleetti nostaa kolmeen lähtöön kaksi pelikohdetta kuhunkin. Lisäksi päivän päälähtö Jokimaa Tekee Tähtiä (T75-kohde-5) on väärin pelattu, mutta siinä on niin monta hyvää pelikohdetta, että jätetään vetovihjeet siitä tekemättä. Joka tapauksessa ylipelatun suosikin Lightningflash ohi kannattaa pelata T75-pelissä.

Hyviä suosikkivarmoja vihjattavien lisäksi ovat kolmoskohteen 4 Kiitävä ja neloskohteen 5 Alma Cotter.

T75-1: Numerot 5 Lumettaja ja 7 Suvionni

T75-pelin avauskohteessa nousee kaksi hevosta pelillisesti yli muiden. Lumettaja vaanii hyvää selkäjuoksua ja pystyy ylätykseen. Suvionni kuuluisi olla lähdön suosikki.

Lumettajan peliprosentti on noin 3, kun Atleetin arvio on 8 %. Panossuositus 2 yksikköä. Suvionnen peliprosentti on noin 20, kun Atleetin arvio on 28%. Panossuositus 8 yksikköä.

T75-2: Numerot 5 Channelle ja 10 Harley

Kakkoskohteessa suosikeista 2 Shackhills Viking on epäonnistumisherkkä, eikä numero 4 All Out You ole ihan prosenttiensa veroinen. Niinpä Channelle ja Harley nousevat parhaiksi pelihevosiksi.

Channellen peliprosentti on noin 2, kun Atleetin arvio on 6 %. Panossuositus 2 yksikköä. Harleyn peliprosentti on noin 30, kun Atleetin arvio on 36 %. Panossuositus 8 yksikköä.

T75-6 Numerot 2 Phantom Opera ja 5 Kiikku´s Trooper

Jarel Bokon jäätyä pois, on numeron 9 Sands Gangster peliosuus noussut pilviin. Atleetti ohittaa sen ja vihjaa todella pystyvää parivaljakkoa paremmilta paikoilta.

Phantom Opera on todennäköinen keulahevonen ja siitä se olisi ilman suurta alkurevitystä suosikki voittamaan lähtönsä. Kiikku´s Trooper pystyy todella tehokkaaseen kiriin ja sen kuuluisi olla todella paljon enemmän pelattu.

Phantom Operan peliprosentti on noin 18, kun Atleetin arvio on 30 %. Panossuositus 10 yksikköä. Kiikkus´s Trooperin peliprosentti on on nousussa ja jäänee noin 10 pintaan, kun Atleetin arvio on 18%. Panossuositus 5 yksikköä.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Lahden T75-kierros alkaa kello 14:45. Onnea matkaan!