Kuva: All Over Press

Bayern München, Arsenal, Manchester United ja Manchester City ovat kaikki saman nuorukaisen perässä

Toimitus |

Niin Bayern München, Arsenal, Manchester United kuin Manchester City haluaisivat kaikki hollantilaisen Xavi Simonsin riveihinsä. Asiasta kertoo ranskalainen L’Equipe.

Simons on tällä hetkellä Ranskan mestarijoukkue PSG:n sopimuspelaaja, mutta 21-vuotias pelasi viime kauden lainalla Bundesliigassa RB Leipzigin riveissä. Sesonki sujui mieheltä vakuuttavasti, sillä Simons teki kahdeksan bundesliigamaalia ja antoi peräti 11 maalisyöttöä kauden aikana.

21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on myös yksi Hollannin maajoukkueen toivoista käynnissä olevissa EM-kisoissa.

Siirto on kimurantti, sillä Simons itse mielisi Mundo Deportivon mukaan takaisin FC Barcelonan riveihin, jossa lupaus kasvoi futaajaksi ennen siirtoa PSG:n riveihin. Vaikka ranskalaislehti L’Equipe ei katalonialaisseuraa mainitse, on sekin siis myös yksi mahdollinen uusi osoite Simonsille.

Toisaalta myös hollantilainen PSV on sopassa mukana, sillä Barcelonan ja Pariisin välissä nuorukainen ehti myös vakuuttaa Hollannissa. Niinpä osa siirtosummasta menee myös PSV:n taskuun.

Yksi vaihtoehto onkin, että siirtosoppa menee sekavaksi, jolloin Simons pelaa myös ensi kauden lainalla.

Paljon varmasti riippuu myös siitä, miten Simons onnistuu kesän EM-turnauksessa. Hollannin avauspelissä Puolaa vastaan Simons kellotti 62 minuuttia pelaikaa hyökkäyksen oikealla laidalla. Hollanti voitti ottelun 2-1-lukemin.