Kuva: All Over Press

Espanjan ykköstykillä on vain yksi ongelma – “Hän ei ole kunnon kusipää”

Toimitus |

Espanja sai paljon ylistystä osakseen kaataessaan torstaina Italian 1-0-lukemin EM-karkeloissa. Vähän ilkeyttä lisää hyökkäyspäähän, niin mikä tahansa olisi mahdollista, tuumii Getafen presidentti Angel Torres.

Espanja loi ottelussa sekä maalidottamaa että runsaasti aihioita, joissa vain viimeinen ratkaisu jäi puolitiehen. Espanjan viimeistelystä päävastuuta kantaa Atletico Madridin kärkimies Alvaro Morata.

15 liigamaalia päättyneellä kaudella juhlinut Morata on monipuolinen ammattilainen, mutta Radio Marcalle ottelua kommentoinut Angel Torres löytää miehestä myös ratkaisevia puutteita.

– Iso halaus Moratalle, joka on hieno ammattilainen ja futaaja sekä vielä parempi persoona. Ja toivon hänen pitävän lupauksensa, että hän eläköityy täällä, koska me todella rakastamme häntä, Getafen seurapomo aloitti puheensa.

– Hän aina sanoi, että haluaisi lopettaa täällä ja toivottavasti se tapahtuu, kun minä olen presidenttinä, Torres lisäsi.

“Liian kiltti ja ujo”

Vaikka Torres julkisesti kosiskelee Morataa, antaa hän samalla sapiskaa hyökkääjälle.

– Hän on liian kiltti ja liian ujo. Jalkapallossa sinun täytyy olla kunnon kusipää (toim. huom. En el fútbol hay que ser hijo de puta y él se pasa de bueno). Jos et ole, siinä käy kuten hänelle, Torres selitti.

Torresin mukaan Morata ei saa sitä kunnioitusta, jonka hän ansaitsee. Toisaalta on pelaajan itsensä tehtävä ansaita tämä kunnioitus.

– Suutun joka kerta, kun näen kohtelun, jota hän saa osakseen. Onhan hän toiseksi tai kolmanneksi paras maalintekijä maajoukkueen historiassa. En tiedä, mitä odotamme häneltä, Torres sanoi.

Getafen seurapomo myös sanoi, että eiköhän Moratan saama kritiikki “jää unholaan, jos Espanja voittaa EM-kisat”.

>>> Jos jalkapallon EM-kisat kiinnostavat, niin EM-tapahtumasivumme kannattaa kurkata.