Leevi Tukiainen mätti kaksi maalia myös Pelicansin ensimmäisessä CHL-voitossa Genève-Servetteä vastaan. Kuva: All Over Press

Pelicans nappasi voiton Tanskassa – pelasi kolmella ketjulla

Roope Määttä |

Lahtelaisjoukkue nappasi toisen voittonsa CHL:ssä.

Pelicansin kokoonpanosta puuttuivat esimerkiksi Ryan Lasch ja Lars Bryggman, kun joukkue haki SøderjyskEn vieraana 2–4-voiton. Juhamatti Yli-Junnilan miehistö pelasi ottelussa kolmella ketjulla.

Suomalaisvierailija oli kahden erän jälkeen edennyt ottelussa karkumatkalle jo numeroin 0–4 Miika Roineen ja Adam Baresin osumilla sekä Leevi Tukiaisen kahdella ylivoimaonnistumisella.

Kotijoukkue kiri kolmannessa erässä kahden maalin päähän, mutta Pelicansin ensimmäisissä erissä ottama etumatka oli liikaa. Lahtelaisten tehmiehinä olivat osumansa lisäksi kaksi syöttöpistettä (1+2) kerännyt Roine sekä edellä mainitun osumaan syötön saalistanut Tukiainen (2+1).

Pelicans pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, kun sillä on edessä kotiavaus Liigassa Ässiä vastaan.

SønderjyskE – Pelicans 2–4

01:26 Miika Roine (Leevi Tukiainen, Petteri Riihinen) 0–1

05:54 Leevi Tukiainen YV (Miika Roine, Elias Vilén) 0–2

16:40 Adam Bares 0–3

32:19 Leevi Tukiainen YV (Miika Roine, Elias Vilén) 0–4

42:05 Alexander Wiklund (David Madsen, Valdemar Ahlberg) 1–4

49:01 Jacob Schmidt-Svejstrup (Joseph Jonsson, William Pelletier) 2–4