Real Madrid nousi voittoon toisen puoliajan maaleilla. Kuva: All Over Press

Real Madrid nousi tappioasemasta voittoon – Kylian Mbappé osui jälleen pilkulta

Miikka Lahtinen |

Real Madrid oli lauantaina kotikentällään pitkään ongelmissa, mutta kukisti Espanyolin lopulta lukemin 4-1.

Madridilaisseura hallitsi ottelua alusta alkaen, muttei onnistunut maalinteossa Espanyolin puolustaessa tiivisti koko joukkueen voimin.

Lopulta ottelun ensimmäinen osuma syntyi 54. minuutin kohdalla vierasjoukkueen toimesta, kun yllättävä laukaus kimposi maalivahti Thibaut Courtoisin jalan kautta omaan maaliin.

Kyseinen osuma sytytti kotijoukkueen, eikä mennyt kuin neljä minuuttia, niin Dani Carvajal tasoitti ottelun.

Tästä myöhemmin myös Rodrygo, Vinicius Junior ja Kylian Mbappé onnistuivat maalinteossa.

Mbappé iski maalinsa rangaistuspotkusta. Ranskalaisen tämän kauden neljästä osumasta kolme on syntynyt pilkulta.

Kuuden ottelun jälkeen Real Madrid on La Ligassa toisena, kun kasassa on neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Sarjaa johtaa FC Barcelona, joka on napannut viidestä ottelustaan viisi voittoa.