Kylian Mbappé debytoi La Ligassa. Kuva: All Over Press

Real Madrid ongelmissa kauden avauksessa – puolustajalle punainen kortti, Kylian Mbappé nollattiin

Miikka Lahtinen |

La Ligassa nähtiin Suomen aikaa myöhään sunnuntaina yllätys, kun Real Madrid jäi tasapeliin RCD Mallorcan vieraana.

Hallitseva mestari sai otteluun hyvän alun, kun 13. minuutin kohdalla Vinicius Junior teki esityön, ja Rodrygo onnistui iskemään vieraat johtoon.

Osuma jäi kuitenkin samalla yllättäen Real Madridin viimeiseksi, vaikka joukkue sai luotua muutamia hyviä maalintekotilanteita.

Kotijoukkue Mallorcan tasoitusmaali nähtiin puolestaan 53. minuutilla Vedat Muriqin toimesta. Kokenut hyökkääjä puski pallon sisään kulmapotkun jälkitilanteesta.

Lopulta Muriqin maali jäi myös kamppailun viimeiseksi. Ottelussa maalipaikat kirjattiin lukemin 12-13.

Real Madrid sai pelin lopulla myös ikäviä uutisia, kun Ferland Mendy sai suoran punaisen kortin väkivaltaisuudesta.

Myös Kylian Mbappélle debyytti oli vaikea. Supertähti ei pystynyt luomaan ainuttakaan maalipaikkaa ja oli vähiten pallossa hyökkäyspään pelaajista. Ranskalaisen nimiin kirjattiin neljä laukausta.