VPS:n kannattajat pääsevät nauttimaan uudesta vahvistuksesta. Kuva: All Over Press

VPS vahvisti hyökkäystään – “Olen pelannut siellä sun täällä”

Toimitus |

VPS on tehnyt sopimuksen nigerialaisen Emmanuel Oguden kanssa. Hyökkääjä vakuutti vaasalaiset viikon testijakson aikana.

Emmanuel Ogude, 30, on on vahva ja nopea hyökkääjä. VPS toivoo saavansa pelaajasta tehokkaan viimeistelijän sekä hyvän ohittajan kaksinkamppailuissa.

Ogude on pelannut urallaan esimerkiksi Israelin pääsarjassa sekä Kuwaitin Valioliigassa. Kokemusta mieheltä löytyy myös Tanskan kolmelta korkeimmalta sarjatasolta.

– Olen pelannut siellä sun täällä urani aikana, mutta suurimman osan ajastani olen viettänyt Tanskassa pelaten kolmella korkeimmalla sarjatasolla. Suomi ja Veikkausliiga ovat mielenkiintoisia, ja sarja vaikuttaa korkeatasoiselta, Ogude pohtii seuran tiedotteessa.

– En osaa vielä sanoa, kuinka paljon eroavaisuuksia Veikkausliigassa on Superliigaan verrattuna. Se selviää kentällä, Ogude pohtii.

Ogude oli sunnuntaina ihastelemassa VPS:n 100-vuotisjuhlaottelua, kun isännät nousivat kahden maalin takaa 3-2-voittoon Hakaa vastaan. Kärkimies on ehtinyt muutenkin viettää jo aikaa joukkueen kanssa.

– Kävimme joukkueen kanssa yhteisiä tavoitteitamme läpi, ja tottakai loppukauden tavoite on päästä kuuden parhaan joukkoon. Oma henkilökohtainen tavoitteeni on auttaa joukkuetta pääsemään ylempään loppusarjaan, ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan, mikäli saan sen mahdollisuuden, Ogude kertoo.

––––

Atleetin aarrejahti WhatsAppissa!

🚨 Liity Atleetin WhatsApp-kanavalle TÄSTÄ.
🔔 Paina ilmoitukset päälle – Atleetti palkitsee seuraajiaan huimilla palkinnoilla

––––