Kristian Vesalainen iski HIFK:n kauden ensimmäisen maalin. Kuva: All Over Press

Toinen erä Helsingissä “kuin isät vastaan pojat” – kierroksella nähty peräti 29 maalia

Roope Määttä |

Kotimaan pääsarjassa kiekkokausi on käynnissä. Kun kuudessa ottelussa on kaksi erää takana, maaleja on nähty peräti 29 kappaletta.

HIFK kouluttaa Kiekko-Espoota Nordenskiöldinkadulla, kun tilanne on kahden erän jälkeen 4–1. Siim Liivik antoi MTV:n Liiga-lähetyksessä ymmärtää, että Jyrki Ahon miehistöllä kamppailuvahvuus ei enää riittänyt.

Kiekko-Espoo vaihtoi myös maalivahtia, kun helsinkiläiset tekivät parissa minuutissa toisen erän kärkeen kaksi nyyttiä. Maalilla Marcus Hellgren Smedin korvasi Petteri Rimpinen.

– Rimpinen oli ihan mies paikallaan. Sen jälkeen HIFK hallitsi kiekollista peliä. Espoo koetti väkisin jotenkin päästä mukaan, mutta kyllä se oli kuin isät vastaan pojat, Liivik sanoi MTV:llä.

Yhteensä neljällä eri paikkakunnalla on syntynyt viisi maalia kahdessa erässä. Lopuissa halleissa niitä on nähty kolme. Yhteensä joukkueet ovat siis onnistuneet peräti 29 kertaa.