Raamikas puolustaja vaihtoi Hämeenlinnasta Vaasaan alkaneelle kaudelle. Kuva: All Over Press

Nyrkkinujakka etenee Liigan kurinpidon käsittelyyn – Miro Karjalainen osallisena

Roope Määttä |

Sportin ja Jukurien ottelussa oteltiin toisen erän päätteeksi orastavat nyrkkihippaset.

Kotkapaitojen Miro Karjalainen ja viikinkimiehistön Lucas Nordsäter ottivat yhteen nyrkein lauantai-illan Liiga-kierroksella. Tilanteesta tuomittiin pelirangaistukset molemmille puolustajille. Karjalainen sai lisäksi kahden minuutin jäähyn.

Myöhään lauantaina Liiga ilmoitti viestipalvelu X:ssä, että tilanne etenee Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Liiga kuvailee, että Karjalainen, 28, liittyi kahden muun pelaajan väliseen kiistaan vaihtoaitiosta käsin. Nordsäter puolestaan oli valmiiksi kentällä.

Kahdella edellisellä kaudella HPK:ssa kiekkoilleella puolustajalla oli työteliäs ilta. Nujakoinnin lisäksi mies ehti tehdä 1–0-maalin joukkueelleen. Sport voitti Jukurit maalein 4–1.