Kuva: All Over Press

Tiistain vetovihje: Liiga ja ravit

Toimitus |

Jatketaan tiistaina yhdellä Liiga-vihjeellä ja viidellä vetovihjeellä raveihin, joista vain yksi on lähtönsä pelatuimpien joukossa.

Ilves aloitti kauden tulosten valossa mainiosti. Syksyn edetessä tulokset ovat hieman huonontuneet, mutta peliesitysten laatu on ollut ennallaan. Tamperelaisilla ei ole kokoonpanohuolia tässä ottelussa. Maalissa aloittaa Jakub Malek.

HPK on pelannut pirteähkösti, mutta ranking-sijoitus on silti hännillä. Tänään vastus on kovinta mahdollista luokkaa. Tolppien väliin asettuu Sami Rajaniemi ja muutenkin joukkue pääsee illan otteluun parhaalla kokoonpanollaan.

Tässä ottelussa tasoero on melkoinen ja tarjotut kertoimet Ilvekselle ovat riittävän hyviä. Kannattaa huomata, että vaikka näin selvän tasoeron ottelussa tekisi mieli valita Ilveksen selvempikin voitto (esim. -1,5 maalia), niin se ei kannata vaan nimenomaan peruskohteen kertoimet ovat ainoita ylikertoimia tässä ottelussa.

Atleetin päivän veto: Ilves voittaa (1×2). Atleetin arvio 72 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,46

Tänään tv:ssä: Voit seurata Liigaa MTV Katsomo -palvelussa. Ottelu alkaa klo 18:30.

Raveihin viisi vetovihjettä

Illan T5-kohteet ovat peräpäässä hieman väärin pelattuja ja Atleetti nostaa Teivon raveihin yhteensä viisi pelikohdetta.

T5-3 Numero 2 Die Zarin

Die Zarinin esitykset eivät sinällään oikeuta ideaksi asti, mutta tamman meno on miellyttänyt silmää ja sen perusteella voi hyvällä syyllä arvata, että parannuspotentiaalia löytyy. Nyt Jari Kinnusen valmennettava kokee erittäin merkittävän muutoksen, kun Hannu Torvinen istahtaa penkille. Tässä on saumat jopa keulajuoksuun, joten Die Zarin on erinomainen pelikohde.

Die Zarinin peliprosentti on noin 9, kun Atleetin arvio on 18 %. Panossuositus 5 yksikköä.

T5-4 Numerot 2 Too Smooth For You ja 3 Picardie

Neloskohteessa pelikohteemme juoksevat toivottavasti keulassa ja johtavan perässä niin, että alkurevittelyihin ei pala ylimääräistä ruutia. Too Smooth For You on lähdön todennäköisin keulahevonen ja jos kyseinen skenaario toteutuu, ruuna on myös lähellä voittoa.

Picardie olisi voittaessaan jättiyllättäjä, mutta taitavan Elina Leinosen rattailleen saava ruuna on urallaan esittänyt muutamia niin kovia suorituksia, että täysin mahdotonta Niina Tapanin valmennettavan menestys ei ole.

Too Smooth For Youn peliprosentti on noin 8, kun Atleetin arvio on 16 %. Panossuositus 4 yksikköä.

Picardien peliprosentti on noin 1,5, kun Atleetin arvio on 3,5 %. Panossuositus 1 yksikkö.

T5-5 Numerot 7 BWT Ghost ja 10 Geegee Boomerang

Sisäpuolen kaksi poisjääntiä avaavat BWT Ghostille sauman onnistuneeseen reissuun ja menestykseen. Tapani Jauholan suojatti on tähän sakkiin riittävä menijä ja poimitaan tamma vetokupongille.

Geegee Boomerang juoksi eilen Kuopiossa ja oli Atleetin tipsinä. Juoksu meni kuitenkin vaikeaksi, mutta esitys oli hyvä. Nyt päivän palautumisella otteet voivat olla mitä vain. Edellisten starttien tasokin riittää tässä Janita Antti-Roikon ajokin menestykseen, mutta eilinen startti kropassaan tamma saattaa parantaa roimastikin – tai sitten huonontaa. Niin tai näin, zolabokolainen on tänään hyvä pelikohde.

BWT Ghostin peliprosentti on noin 4, kun Atleetin arvio on 8 %. Panossuositus 2 yksikköä.

Geegee Boomerangin peliprosentti on noin 20, kun Atleetin arvio on 32 %. Panossuositus 8 yksikköä.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Teivon T5-kierros alkaa kello 19:15. Onnea matkaan!