Kuva: All Over Press

Lehti: Bayern München kärvistelee 60 miljoonan punnan pelaajakauppaa

Toimitus |

Bayern München haikailee edelleen Fulhamissa vakuuttaneen Joao Palhinhan perään. Siirto oli hilkulla jo viime kesänä, eikä bundesliigaseura ole valmis hevillä luovuttamaan. Asiasta kertoo The Telegraph -lehti.

Keskikenttämies Joao Palhinha on tällä hetkellä Portugalin maajoukkueen mukana. Avausottelun Palhinha istui vielä penkillä, mutta Turkkia vastaan Palhinha oli istutettu jo tärkeisiin työtehtäviin keskikentän kutospaikalle.

Peliaikaa 28-vuotias kellotti Turkkia vastaan ensimmäisen jakson verran. Päävalmentaja Roberto Martinez tulee mitä todennäköisemmin löytämään pelaajalle vielä lisää käyttöä turnauksen aikana.

Palhinhan palveluksia kaivataan myös bundesliigajätti Bayern Münchenin riveissä. Ongelma on ainostaan pelaajan valuaatio. Fulham haluaisi miehestään 60 miljoonaa puntaa, mutta bundesliigaseura ei ole aivan yhtä innokkaasti raottamassa lompakkoaan.

Lehden mukaan Bayernin tarjous voisi olla sitä vastoin 40 miljoonaa puntaa eli noin 51 miljoonaa euroa. Neuvottelut ovat yhä kesken. Fulham todisti jo viime kesänä sinnikkyytensä pitää pelaajastaan kiinni, joten kauppahinnassa riittää varmasti väännettävää.

Palhinhan sopimus on voimassa kesään 2028 asti.