Kuva: All Over Press

New York Rangersin suomalaislupaus saapuu lainasopimuksella Liigaan

Miikka Lahtinen |

Ilves vahvistuu NHL-seura New York Rangersin sopimuspelaaja Kalle Väisäsellä.

Tamperelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että 21-vuotias Väisänen saapuu Ilvekseen koko kaudeksi lainalle, mutta hyökkääjä osallistuu mahdollisesti syksyllä Rangersin harjoitusleirille.

Väisänen teki kuluneella kaudella TPS:ssä runkosarjassa 58 ottelussa tehopisteet 9+5=14. Yhdeksässä pudotuspeliottelussa hyökkääjä summasi tehot 1+3=4.

Väisänen on Liiga-otteluiden lisäksi tuttu kasvo myös Suomen alle 18- ja alle 20-vuotiaiden MM-joukkueista.

– Kalle Väisänen tuo hyökkäykseemme monipuolista osaamista ja kokoa. Olemme innoissamme, että saamme erittäin potentiaalisen nuorten MM-kisoissa pelanneen ja NHL-sopimuksen tehneen nuoren hyökkääjän ensi kaudeksi Ilvekseen.

– Kalle on kehittynyt tasaisesti vuosi vuodelta. Odotamme hänen ottavan Ilveksessä seuraavat askeleet pelaajana matkallaan kohti Pohjois-Amerikan kaukaloita ja kehittyvän kaikilla osa-alueilla niin fyysisesti kuin pelillisestikin ensi kauden aikana. Kiitämme New York Rangersin johtoa hyvästä yhteistyöstä ja toivotamme Kallen lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle ja Ilvekseen, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela Ilveksen tiedotteessa.

LUE MYÖS: Pekka Jormakka jättää Jukurit – ura jatkuu toisessa Liiga-seurassa