Kuva: All Over Press

Gnistanin Veikkausliiga-ottelu peruttu – näin seura reagoi tulipaloon

Miikka Lahtinen |

Veikkausliigassa pelaava IF Gnistan joutuu pelaamaan loppukauden evakossa lauantaina tapahtuneen tulipalon seurauksena.

Helsinkiläisseuran kotiareenan pääkatsomo sekä seuran tilat tuhoutuivat tulipalossa, joten seura joutuu etsimään itselleen uuden pelipaikan loppukauden ajaksi.

Gnistanin tiedotteen mukaan sunnuntaille suunniteltu kotiottelu IFK Mariehamnia vastaan on jouduttu perumaan. Ottelu siirretään uuteen myöhemmin selviävään ajankohtaan.

Tällä hetkellä Gnistan selvittää, missä se pelaa loppukauden ajan. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti on jo tarjonnut Bolt-areenaa Gnistanin käyttöön loppukauden ajaksi ilman kustannuksia (lue uutinen).

– Loppukauden aikana Mustapekka Areenalla ei voida pelata enää virallisia otteluita. Tämä tarkoittaa, että miesten edustusjoukkueen Veikkausliiga-ottelut ja naisten edustusjoukkueen Kakkosen ottelut siirretään pelattavaksi muille kentille. 

– Pyrimme jatkamaan Gnistan ry:n toimintaa mahdollisimman normaalisti. Mustapekka Areenan kenttä on kärsinyt vaurioita, ja on epäselvää, missä mittakaavassa harjoitustoimintaa pystytään jatkamaan siellä. Pikkupekka Areenan kenttä on kuitenkin säilynyt vaurioitta, ja harjoittelu jatkuu siellä normaalisti, Gnistan kertoo tiedotteessaan.

LUE MYÖS: Helsingin pelastuslaitos: Tulipalo IF Gnistanin kotistadionilla – pääkatsomo on tuhoutunut