Kuva: All Over Press

Lehtitiedot: Kylian Mbappé on ostamassa jalkapalloseuran

Roope Määttä |

ESPN uutisoi, että supertähti on ostamassa ranskalaisen jalkapalloseuran.

Kylian Mbappésta, 25, on tulossa maailman nuorin aktiivijalkapalloilija, joka omistaa ammattilaisseuran Euroopasta. Tuore Real Madrid -vahvistus on ESPN:n lähteen mukaan ostanut Stade Malherbe de Caenin.

Mbappén kerrotaan maksavan sijoitusrahastonsa kautta seurasta noin 15 miljoonaa euroa. Lisäksi hyökkääjä on kuittaamassa osan seuran veloista.

Lehtitietoihin perustuen Mbappésta tulee pääosakkeenomistaja 80-prosenttisella osuudella seurasta. Loput osakkeet omistaa Pierre Anoine Capton, joka vastaa tällä hetkellä seuran hallinnosta.

Supertähti on ostamassa osuutensa amerikkalaiselta sijoitusrahasto Oaktreelta, joka on ollut SM Caenin aiempi pääomistaja. Oaktree omistaa myös Serie A:ssa pelaavan Milanon Interin.

Mbappé oli vuonna 2014 lähellä siirtoa nimenomaan caenilaisseuraan, jota hän nyt on ostamassa. 13-vuotiaana tuleva supertähti päätyi kuitenkin lopulta AS Monacoon.

Vuonna 2019 edellisen kerran Ranskan pääsarjassa palloillut SM Caen pelaa tällä hetkellä maan kakkostasolla Ligue 2 -sarjassa.

LUE MYÖS: David Ornstein: Chelsea hieroo isojen kalojen kauppoja Napolin kanssa

LUE MYÖS: Dortmund vahvistuu Valioliigasta saapuvalla Saksan maajoukkueen keskikenttäpelaajalla