Kuva: All Over Press

Löytääkö Manchester City korvaajia? Julián Álvarezin jättimyynti pian virallinen

Roope Määttä |

Manchester City kauppaa tähtihyökkääjänsä Atlético Madridiin, mikä tarkoittaa seuran suuntaavan suurella todennäköisyydellä markkinoille myös ostajana.

Espanjalaismedia Marcan mukaan yksi Manchester Cityn vaihtoehdoista on Crystal Palacessa kovaa jälkeä viime kaudella tehnyt Eberechi Eze. Englantilaishyökkääjällä on nykyistä sopimustaan jäljellä vuoteen 2027 saakka.

Edellisellä kaudella Eze paukutti kotikapaidoille 11 maalia pelattuaan 27 ottelua Valioliigassa. Crystal Palacen pyyntihinta pelaajastaan on lehtitietojen mukaan jopa 70 miljoonan euron hujakoilla.

Pep Guardiolan miehistön vaihtoehdot eivät kuitenkaan rajoitu tähän. Yhtenä vaihtoehtona on tiettävästi Pep Guardiolan haluama (lue uutinen) Rodrygo, mutta myös Napoli-tähti Khvitša Kvaratskhelia on Marcan mukaan Cityn kiikarissa.

Julián Álvarezin kauppaaminen (lue uutinen) ennätyshintaan tuo manchesterilaisille välittömästi noin 75 miljoonaa euroa. Todennäköistä on, että kaikkia siirtoja ei taivaansinisten suunnalta olla vielä tämän siirtoikkunan osalta nähty.

––––

Atleetti on nyt WhatsAppissa!

🚨 Liity kanavalle TÄSTÄ.
🔔 Paina ilmoitukset päälle – saat tiedon urheilumaailman tärkeimmistä tapahtumista.

––––

LUE MYÖS: Laittaako Manchester City ostohousut jalkaan? Pep Guardiola haaveilee Real Madridin hyökkääjätähdestä

LUE MYÖS: Seurahistorian ennätysmyynti! Manchester City myy tähtipelaajansa huimalla summalla

LUE MYÖS: Manchester City hankki La Ligassa loistaneen brasilialaistähden