Ivan Toney on saanut kuusi peliä vyölleen Englannin maajoukkueessa. Kuva: All Over Press

Siirtosaaga! Matkaako 28-vuotias Englannin maajoukkuekärki Saudi-Arabiaan?

Toimitus |

Brentfordin ja Englannin hyökkääjä Ivan Toney on saanut palstatilaa läpi kesän. Spekulaatioissa miestä on viety Valioliigan kärkiseuroihin, mutta nyt siirtokilpaan on ilmoittautunut uusi ehdokas.

Teamtalk osaa kertoa, että Toney ja hänen edustajansa ovat käyneet keskusteluita saudiarabialaisen Al-Ahlin kanssa. Jeddassa pelaava jättiseura olisi valmis maksamaan maalitykistä jopa 40 miljoonaa euroa.

Toneyn sopimus umpeutuu kesällä 2025. Koska sopimusta on vain vuosi jäljellä, pitänee se siirtosumman verrattain maltillisena. Brentford haluaisi tietysti tähdestään enemmän pätäkkää.

Teamtalk kirjoittaa Brentfordin toivovan siirron lihottavan seuran kassaa jopa 50 miljoonan punnan (yli 58 miljoonaa euroa) verran.

“Kuka tietää”

Aiemmin kesällä Toney linkitettiin huhuissa Arsenaliin, Manchester Unitediin, Tottenhamiin ja Chelseaan. Nyt näistä ilmansuunnista enää tuulet leudot tuoksuaa. Spurs sai hankittua hyökkäyskalustoonsa Dominic Solanken, United löysi tykikseen heti kauden avauksessa maalanneen Joshua Zirkzeen ja Chelsea kaavailee ysipaikalle Victor Osimhenia.

Kun Arsenal on lisäksi kiinnittänyt katseensa muualle, ei Toneylla ole välttämättä enää ruutua tarjolla valioliigajäteistä. Toney on myös ollut haluton solmimaan jatkosopimusta Brentfordin kanssa.

Toney ei viikonloppuna pelannut Brentfordin valioliiga-avauksessa Crystal Palacea vastaan. Brentforin tanskalaiskäskijä Thomas Frank ei osannut sanoa, onko Toney pelannut viimeisen ottelunsa Griffin Parkilla.

– Kuka tietää. Kiinnostusta on, mutta lähellä se (siirto) ei ole, Frank pyöritteli Teamtalkin mukaan.

––––

Atleetin aarrejahti WhatsAppissa!

🚨 Liity Atleetin WhatsApp-kanavalle TÄSTÄ.
🔔 Paina ilmoitukset päälle – Atleetti palkitsee seuraajiaan huimilla palkinnoilla

––––