Jarkko Nieminen sanoi Tennisliiton mukaan Britannia-tappion jälkeen, että nelinpelivoitosta voi olla iloa loppuviikolla. Kuva: All Over Press

Davis Cup: Suomi kohtaa Kanadan – ottelut maksutta tv:ssä

Roope Määttä |

Suomen ottelut Davis Cupissa jatkuvat Manchesterissa torstaina.

Sinivalkoisten seuraava vastustaja on Kanada, joka voitti 2–1-numeroin Argentiinan ensimmäisessä kamppailussaan. Suomi puolestaan taipui Iso-Britannialle samoin numeroin (lue uutinen).

– Tosi kova joukkue on taas vastassa. Heidän kärkipelaajansa pelasivat avausottelussa tosi hyvin, sanoo Suomen kapteeni Jarkko Nieminen Tennisliiton ennakossa.

Felix Auger-Aliassime ja Denis Shapovalov olivat molemmat voitokkaassa iskussa. Ensin mainittu kaatoi argentiinalaisista Sebastian Baezin ja jälkimmäinen voitti Francisco Cerundolon.

Kun Emil Ruusuvuori on sivussa, Suomen ykköspelaajana on Otto Virtanen. Toisena kaksinpelaajana keskiviikkona hyvää peli-ilmettä Daniel Evansia vastaan näyttänyt Eero Vasa jatkanee niin ikään Niemisen pumppaaman miehistön kokoonpanossa.

Suomen–Kanada-otteluparin ensimmäinen kamppailu käynnistyy kello 15. Kaikki vaiheet aina kolmantena oteltavaan nelinpeliin saakka näytetään Ylen TV2 -kanavalla sekä Yle Areenassa.

Kolmannessa väännössään Suomi kohtaa vielä Argentiinan lauantaina.

Sarjatilanne, voitetut–hävityt pelit, pisteet

*1. Iso-Britannia, 2–1, 1

*2. Kanada, 2–1, 1

3. Argentiina, 1–2, 0

4. Suomi, 1–2, 0

*kaksi parasta etenee kahdeksan parhaan maan finaalivaiheeseen, joka pelataan Málagassa 19.–24.11.