Kuva: All Over Press

Cristiano Ronaldo riisti Skotlannilta tasapelipisteen – Scott McTominay onnistui myös

Roope Määttä |

Portugalilaistähti ratkaisi ottelun tultuaan vaihdosta kentälle.

Cristiano Ronaldo ratkaisi 2–1-voiton Portugalille Kansojen liigan A-sarjan kotiottelussa Skotlantia vastaan sunnuntai-iltana. Hyökkääjäkonkari otettiin viheriölle toisen puoliajan alkajaisiksi.

Ottelun 88. minuutilla syntynyt voitto-osuma oli Ronaldolle, 39, uran 901. maali.

Avausjaksolla Skotlannin hyökkäyksen taustalla pelannut Napoli-keskikenttä Scott McTominay vei vierailijan karkumatkalle. Portugali nousi kuitenkin toisen jakson alkupuolella tasoihin Bruno Fernandesin laitettua pelivälineen verkkoon.

Muissa Kansojen liigan ylimmän sarjan kamppailuissa Tanska kukisti Serbian maalein 2–0, Kroatia voitti puolan 1–0-numeroin ja Espanja haki vieraspisteet Sveitsin kustannuksella loppulukemin 1–4.