Kuva: All Over Press

Entinen Manchester United -vahti kyykytti AC Milania – “tämä on jalkapalloa eikä sirkus”

Roope Määttä |

Yhteensä maalivahdit torjuivat sunnuntai-illan kamppailussa peräti kolme rangaistuspotkua.

Fiorentina kaatoi AC Milanin kotinurmellaan 2–1. Voiton takuumiehenä hääri Manchester Unitedin entinen tähtivahti David de Gea, joka torjui kaksi rangaistuspotkua.

Avausjakson ensimmäisellä lisäminuutilla de Gea aavisti Theo Hernandezin yrityksessä. Kun ottelua oli takana reilut 55 minuuttia, torjui espanjalainen puolestaan Tammy Abrahamin yrityksen.

– Vain yksinkertainen kontakti voi johtaa rangaistuspotkuun, kuten näimme myös tänä viikonloppuna, kritisoi AC Milanin pääkäskija Paulo Fonseca ottelun jälkeen DAZNilla jatkaen:

– Sen myötä kaikki ovat hermostuneita ja se luo ongelmia – tämä on jalkapalloa eikä sirkus.

Fiorentinan maaleista vastasivat Yacine Adli avausjaksolla sekä Albert Gudmundsson 73. peliminuutilla. Christian Pulisic toi milanolaiset tasoihin 60-minuuttisen kohdalla, mutta se ei pisteille riittänyt.

Jo 22. minuutilla Mike Maignan torjui puolestaan Moise Keanin rangaistuspotkun toisessa päässä. Yhteensä maalivahdit koppasivat siis kolme pilkkua kiinni.

Katso kaikki Serie A:n kohokohdat Atleetti TV:ssä