Lukas Hradeckýlla on käynnissä vaikea iltapuhde. Kuva: All Over Press

Leverkusen vaikeuksissa: Lukas Hradecký antautui jo kolmesti – avausjaksolla viisi maalia

Roope Määttä |

Bundesliigan sunnuntai-illan ottelun ensimmäisellä puoliajalla nähtiin viisi maalia.

Tilanne on avausjakson jälkeen Wolfsburgille 2–3. Lukas Hradecký torjui ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen maalilla yhden laukauksen.

Leverkusen oli ongelmissa, kun Wolfsburg pääsi tulostaululle jo viiden minuutin pelaamisen jälkeen. Isäntien Nordi Mukiele ohjasi epäonnisesti vastustajan syöttöyrityksen omaan rysään.

Heikon alun jälkeen Leverkusen sai tilannetta haltuunsa. Kun pelikellossa oli reilut 16 minuuttia, syntyi tasoitus Florian Wirtzin tarkalla laukauksella. Tämän jälkeen kotijoukkue pystyi luomaan jatkuvaa painetta hyökkäyskolmannekselle.

Lopulta puolustaja Jonathan Tah vei Leverkusenin 2–1-johtoon kulmapotkusta syntyneellä puskuosumalla 32. peliminuutilla.

Sitkeästi itsensä maali-ilottelussa mukana pitänyt vierailija tuli tasoihin viitisen minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa oli reissulaisten vuoro iskeä kulmatilanteesta. Sebastiaan Bornauw oli maalintekijänä.

Hradecký joutui antautumaan vielä kolmatta kertaa. Mattias Svanbergin rangaistusalueen ulkopuolelta tullut kova laukaus yllätti suomalaiskassarin. Molemmat joukkueet laukoivat maalia kohti ensimmäisellä jaksolla ainoastaan neljästi.