Kuva: All Over Press

Rasmus Ristolaisen edustama Philadelphia Flyers kyntää karmaisevassa putkessa

Roope Määttä |

Suomalaisen joukkue hävisi kuudetta kertaa peräkkäin.

Washington Capitals löylytti Rasmus Ristolaisen edustamaa Philadelphia Flyersia maalein 6–3. Suomalaispuolustajalle ottelu ei ollut paras mahdollinen, kun tehotilasto osoitti ottelun jälkeen kahta pykälää pakkasta (-2).

Ristolainen, 29, on pelannut kaikissa joukkueensa seitsemässä ottelussa alkaneella kaudella. Kiekkoilija on pelannut keskimäärin 16 minuuttia ja 27 sekuntia ottelua kohden. Plus-miinus-tilastossa mies on miinuksella viisi täppää (-5).

Vierasottelussa Capitalsia vastaan Ristolainen pelasi ainoastaan 14 minuuttia ja 34 sekuntia. Flyers oli jo ennen ottelun puoliväliä tappiolla maalein 4–0.

Isäntien tehokentällisenä hääri kakkosvitja, jonka keskushyökkääjä Pierre-Luc Dubois takoi kolme pistettä (1+2). Kentällisen vasen laituri Connor McMichael puolestaan onnistui kahdesti maalinteossa.