Leverkusen iski jälleen voittomaalin lisäajalla. Kuva: All Over Press

Dramaattinen päätös: Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen teki sen jälleen

Miikka Lahtinen |

Puolustava Bundesliigan mestari Bayer Leverkusen jatkoi perjantaina siitä, mihin se viime kaudella jäi.

Leverkusen kukisti kauden avausottelussaan Borussia Mönchengladbachin vieraskentällä maalein 3-2, kun ottelun voittomaali syntyi 90+11′ minuutilla.

Päävalmentaja Xabi Alonson joukkue ei hävinnyt viime kaudella ainuttakaan ottelua Bundeliigassa, eikä Saksan Cupissa, osittain juurikin useiden lisäajalla syntyneiden maalien takia.

Ottelussa voittomaalin viimeisteli Florian Wirtz, joka ei saanut palloa maaliin suoraan rangaistuspotkusta, mutta onnistui sijoittamaan pelivälineen sisään torjunnasta tulleesta irtopallosta.

Leverkusenin aiemmista maaleista vastasivat Granit Xhaka sekä Wirtz.

Kotijoukkueen osumat tekivät Nico Elvedi ja Tim Kleindienst, joka tasoitti ottelun 2-2:een, kun peliä oli pelattu 85. minuuttia.

Leverkusenin maalilla nähtiin tuttuun tapaan suomalainen Lukas Hradecky.