Kuva: All Over Press

Victor Osimhenia uhkaa jääminen ilman pelipaikkaa – Napoli jätti ulos listalta

Roope Määttä |

Napolin kanssa napit vastakkain ajautunut hyökkääjä ei siirtynyt Valioliigaan ja nigerialaista ei ole ilmoitettu seuransa pelaajaksi.

Jalkapallomaailman syväkurkun Fabrizio Romanon mukaan esimerkiksi Chelsea neuvotteli Napolin kanssa pitkään ja hartaasti Victor Osimhenin siirrosta Stamford Bridgelle, mutta yhteisymmärrykseen ei päästy. Romano kertoi lisäksi, että italialaisseura on jättänyt pelaajan kokonaan ulos Serie A:lle toimitetusta joukkuelistasta.

Tällä hetkellä pelaajan viimeiseltä mahdollisuudelta vaikuttaisi siirron saaminen Saudi-Arabiaan, jossa pelaavan Al-Ahlin tarjouksen jalkapalloilija on jo hyväksynyt. Tilannetta vaikeuttaa kuitenkin se, että saudiseuran ulkomaalaiskiintiö on täynnä eilisen Ivan Toneyn hankinnan myötä (lue uutinen).

Saudi-Arabiaan voi siirtyä vielä sunnuntaina, mutta vuorokauden vaihtuessa maanantaiksi siirtoikkuna maan pääsarjassa sulkeutuu. Jotta Osimhenin siirto Al-Ahliin olisi mahdollinen, olisi joukkueen päästävä eroon jostakin ulkomaalaispelaajastaan.

Jos hyökkääjä ei löydä pelipaikkaa, mikä vaikuttaa hetki hetkeltä todennäköisemmältä, on seuraava siirtomahdollisuus vasta ensi tammikuussa.