Kuva: All Over Press

Kymmenen pelivihjettä lauantaille

Toimitus |

Lauantaille löytyy runsaasti hyviä pelikohteita. Jalkapallossa pelataan jälleen isoja liigoja ja sieltä poimitaan yksi ottelu niin Bundesliigasta, La Ligasta kuin Serie A:stakin.

Jääkiekossa tartutaan Tapparan CHL-otteluun.

Kotoinen Liiga ja jalkapallon Valioliiga pidetään seurannassa, ja palataan niihin pelivihjeiden muodossa tulevilla kierroksilla.

Sen sijaan Forssan T75-raveihin haravoitiin kuusi pienen panostuksen kohdetta.

Pidetään perustelut tällä kertaa lyhyinä, kun peli-ideoita on niin monta.

Como – Bologna on päivän ensimmäinen valinta. Atleetin kausianalyysissä joukkueet sijoittuivat peräkkäisille sijoille puolivälin paremmalle puolelle. Como on esittänyt hienoja otteita kauden avauspeleissä. Viimeksi tuli 1-0 -vierastappio Udinesen vieraana, mutta Como pelasi todella hyvin ja möhli tasoituksen epäonnistuneeseen rankkariin lisäajalla.

Atleetin valinta: Como voittaa ottelun (1X2). Atleetin arvio 41 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @3,10

Lauantaina tv:ssä: Voit seurata Serie A:ta MTV Katsomon palvelussa. Ottelu alkaa klo 16.

Siirrytään Saksaan ja otteluun Mönchengladbach – Stuttgart. Atleetin valinta tässä on Mönchengladbach. Joukkue sijoittui Atleetin kausisimulaatiossa seitsemänneksi (lue lisää). Viime ottelussa Mönchengladbach pelasi loistavasti voittaen Bochumin vieraissa 0-2 ja voittaen lisäksi kaikki mahdolliset tilastot.

Atleetin valinta: Mönchengladbach voittaa ottelun (1X2). Atleetin arvio 42 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @2,90

Lauantaina tv:ssä: Voit seurata Bundesliigaa Viaplayn palvelussa. Ottelu alkaa klo 16:30.

Seuraavaksi La Liga ja ottelu Espanyol – Alaves. Atleetti simuloi tässä kotijoukkueen selväksi suosikiksi. Vedonlyöntimarkkina on toista mieltä, joten tartutaan kiinni. Atleetin kausiennakosta voit tarkistaa miten joukkueet arvioitiin kauden alla.

Atleetin valinta: Espanyol voittaa ottelun (1X2). Atleetin arvio 40%.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @3,15

Lauantaina tv:ssä: Voit seurata La Ligaa MTV Katsomon palvelussa. Ottelu alkaa klo 17:15.

Atleetti on vihjannut Tappara-vastaisesti alkukaudesta. Jatketaan samalla linjalla. Illan CHL-ottelussa on vastassa nimittäin SHL-suosikki Färjestad. Tapparan peli ei ole ollut uomissaan alkukaudesta. Lisäksi kannattaa huomioida, että CHL-historiassa SHL-joukkueet ovat voittaneet Liiga-joukkueet lähes 70 %:ssa kohtaamisista. Niinpä Atleetin valinta on kivenkova Färjestad.

Atleetin valinta: Färjestad voittaa ottelun (1X2). Atleetin arvio 50 %.

⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @2,15

Lauantaina tv:ssä: Voit seurata CHL:ää Viaplayn palvelussa. Ottelu alkaa klo 17.

Raveihin kuusi pienen panostuksen kohdetta

Vihjataan T75-pelin kohteisiin 4, 6 ja 7. Viimeiseen kohteeseen tarjotaan jopa neljää eri yllättäjää. Muutkin pelikohteet ovat yllättäjiä ja harvoin toteutuvia, joten Atleetti suosittaa, että näihin kuuteen kohteeseen kannattaa yhteensä sijoittaa vain samansuuruinen rahasumma kuin normaaliin yhden tähden vihjeeseen. Tässä valitut pelikohteet:

Neljäs T75-lähtö: Naranjah on loistokunnossa, saa loistokuskin rattailleen ja lähtee matkaan hyvältä, jopa parhaalta nelosbaanalta. Hevosta valmentaa jääkiekkoilija Antti Pihlström. Peliprosentti on noin 8, kun Atleetin arvio on 15 %. Tähän voi sijoittaa 20 % päivän Atleetin ravivihjeiden panostuksesta.

Kuudes T75-lähtö: Suvionni pääsee matkaan takamatkan sisäradalta ja on suosikki Birgerin pahin vastus. Pientä tuuria tarvitaan, jotta Suvionni nousisi voittoon, mutta peliprosentin ollessa 6 pinnassa ja Atleetin arvion ollessa 15 %, niin etua on. Tähän voi sijoittaa 20 % päivän Atleetin ravivihjeiden panostuksesta.

Seitsemäs T75-lähtö: Vihjataan tähän neljää eri hevosta, ja arvataan, että suosikit ovat helisemässä. Ainoastaan Endless Story on suosikkien joukossa. Sitä on pelattu 10 %, kun Atleetin arvio on 16 %. Santtu Raitalan ohjastama maharajahlainen pääsee matkaan auton takaa vitosradalta, ja on lähellä menestystä. Tähän voi sijoittaa 30 % päivän Atleetin ravivihjeiden panostuksesta.

Seitsemännen lähdön muut pelikohteet ovat: Speedy Norwegian (peliprosentti 2, Atleetin arvio 5 %), Ninja Zon (peliprosentti alle 1, Atleetin arvio 3 %) ja Global Chit Chat (peliprosentti 2, Atleetin arvio 5 %). Näihin kaikkiin voi sijoittaa 10 % päivän ravipanostuksista.

Voit seurata raveja esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Forssan T75-kierros alkaa kello 14:45. Onnea matkaan!