Kuva: All Over Press

Perjantain vetovihje: Liiga

Toimitus |

Atleetin vetovihje perjantaille koostuu kahdesta Liiga-vedosta sekä klo 17:00 ilmestyvästä ravivihjeestä.

Pelicans on taipunut sarjan hännille, ja se on paljolti seurausta avainpelaajien loukkaantumisista. Tilanne on paranemassa, sillä Ryan Lasch pelaa tänään toisen ottelunsa ja Lars Bryggman ensimmäisen ottelunsa loukkaantumisen jälkeen. Pelicansin peli on muuten ollut viime aikoina kohtalaisesti uomissaan. Ennen kauden alkua lahtelaiset rankattiin Atleetin toimesta kahdeksannelle sijalle (lue lisää), eikä se ole tällä hetkellä kovin kaukana totuudesta. Maalissa aloittaa Olof Lindbom.

Tapparan kausi on alkanut hyvin, ja joukkue on sarjataulukossa toisena. Atleetti rankkasi puolustavat mestarit ennen kauden alkua kärkeen, ja voi olla että vääjäämätön tapahtuu tänäkin keväänä. Ihan varmoja siitä ei kuitenkaan voi olla, ja on mahdollista että Tappara ei ole tällä kaudella TOP3 -joukkue. Tähän otteluun Tappara pääsee parhailla miehillään, ja maalissa aloittaa Juha Metsola. Kertoimet ovat nyt liian jyrkästi Tapparan puolella, joten Atleetti valitsee vastakkaisen position.

Atleetin päivän veto: Pelicans voittaa tai pelaa tasan (+0,5 maalia), Atleetin arvio 58 %.

⭐ /⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,78

Luottoa HIFKiin vai onko se epäluottamusta Kärppiin?

HIFK on sarjataulukossa kolmantena, mutta yleinen luotto stadilaisiin horjuu. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista, mutta tähänkin otteluun se saa hyvän kokoonpanon kasaan, kun avainpelaajista vain Tony Sund ja Roope Taponen puuttuvat. Maalissa jatkaa Rastislav Elias, jonka 16 peräkkäistä rankkaritorjuntaa ei keskiviikkona riittänyt.

Kärpät lähtee illan otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina, mutta sen voi kyseenalaistaa. Oululaiset eivät ole saaneet peliään kuosiin ja sarjataulukon 11. sija vastaa Kärppien iskukykyä alkukauden aikana. Teemu Turunen, Reid Gardiner ja Michal Kovarcik ovat pistepörssin kärkisijoilla, mutta se ei ole riittänyt täyteen pistepottiin kuin kahdessa ottelussa.

Atleetin päivän veto: HIFK voittaa tai pelaa tasan (+0,5 maalia), Atleetin arvio 60 %.

⭐ ⭐/⭐⭐⭐

Korkein kerroin: @1,82

Tänään tv:ssä: Voit seurata Liigaa MTV Katsomo -palvelussa. Pelicansin ottelu alkaa klo 18:30 ja HIFK:in ottelu klo 19:30.

LUE LISÄÄ AIHEESTA