Päivän vetovihje isketään raveihin

Keskiviikon vetovihje: Ravit

Toimitus |

Vermossa ravataan todella mielenkiintoinen T65-kierros. Atleetin vetovihje koostuu neljästä nostosta.

T65-1 Numero 1 Orlando Madrik

Orlando Madrikilla on sauma koko matkan johtoon T65-pelin avauskohteessa. Ruuna ei tosin ole mitenkään nopea ensi askelilla ja rinnalta kiihdyttää aina niin voitontahtoinen Pekka Korpi Arctic Dashillä. Takamatkallakin on kiivaita kiihdyttäjiä, joten tämänkertainen vihje alkaa aika moisella jossittelulla. Jos Orlando Madrik kuitenkin onnistuisi keulapaikan pitämään mille sillekin on ihan hyvä todennäköisyys, niin voitto olisi lähellä. Ruuna on jaksavan oloinen, eikä tässä lähdössä keulahevonen tule saamaan prässiä. Atleetti liputtaa siis Tapio Perttusen ajokin puolesta monien jos-sanojen ryydittämänä.

Orlando Madrikin peliprosentti on noin 20, kun Atleetin arvio on 26 %. Panossuositus 5 yksikköä.

T65-2 Numero 8 Hetku

Toisessa kohteessa starttaa oikeutetusti selvänä suosikkina numero 7 Laurilan Jokeri. Atleetti ui kuitenkin vastavirtaan ja vihjaa tämän ykköshaastajaa Hetkua. Lähdössä on vain yhdeksän osallistujaa, joten tasavauhtinen Hetku ei tällä kertaa joutune samanlaisiin haalarihommiin kuin yleensä. Hetku on luokaltaan samanveroinen suosikin kanssa, joten peliprosentit ovat nyt liian kärjekkäät. Hetku on tehnyt hyvää jälkeä ja on tässä lähdössä aivan mahdollinen voittaja.

Hetkun peliprosentti on noin 12, kun Atleetin arvio on 20 %. Panossuositus 5 yksikköä.

T65-4 Numero 11 Ecarte

Ecarte on jäänyt neloskohteessa aivan pelaamattomaksi. Muistissa on kuitenkin vahvat kirit viime talvelta, eikä viime esityksissäkään ole moitittavaa. Eturivin suosikit eivät ole Ecarteeseen verrattuna kovaluokkaisempia menijöitä ja lisäksi tässä haiskahtaa alun ylivauhti. Jos näin käy, Kari Venäläinen voi hyvinkin nautiskella loppusuoralla viilettäessään koko lauman ohi.

Ecarten peliprosentti on noin 4, kun Atleetin arvio on 9 %. Panossuositus 5 yksikköä.

T65-6 Numero 2 Napoleon Fortis

Napoleon Fortis sen sijaan kavahtaa mahdollista kovaa alkurynnistystä. Todennäköisimmin Ville Tonttilan ajokki säntää aluksi keulaan, ja vauhdin säilyessä maltillisena, ruunan voitto on mahdollinen. Mahdollista on sekin, että kaikki menee alussa pieleen. Peliprosentit kattavat orlandoviciläisen epäonnistumisriskin kevyesti, joten Atleetti ottaa sen puolesta kantaa.

Napoleon Fortisin peliprosentti on noin 10, kun Atleetin arvio on 18 %. Panossuositus 5 yksikköä.

Ota ravit seurantaan esimerkiksi Veikkauksen-sivustolla. Vermon T65-kierros alkaa kello 19:10. Onnea matkaan!