Kuva: All Over Press

Edmonton Oilers on herännyt taisteluun – Connor McDavid ilmiliekeissä NHL:n finaaleissa

Miikka Lahtinen |

Edmonton Oilers on herännyt taisteluun NHL:n Stanley Cup -finaaleissa. Oilers haki Suomen aikaa varhain keskiviikkona 5-3-vierasvoiton Florida Panthersista.

Ottelun kirkkaimmaksi tähdeksi nousi Oilersin Connor McDavid, joka hurjasteli peräti neljä (2+2) tehopistettä. Myös Evan Bouchard oli väkevässä vireessä keräten kolme (0+3) syöttöpistettä.

– Tiedän, että monet laskivat meidät jo ulos.

– Se ei vaikuta ryhmäämme pukukopissa. He uskovat tähän ja nauttivat jokaisesta ylimääräisestä päivästä, sillä meidät laskettiin ulos jo kauan sitten, mutta me pelaamme edelleen nyt kesäkuussa. Saamme palata Edmontoniin kuudenteen otteluun, Oilersin päävalmentaja Kris Knoblauch sanoi NHL.comin mukaan.

Panthersin suomalaisten osalta ilta oli synkempi. Kaikki jäivät ilman tehopisteitä. Samalla Aleksander Barkovin tehotilasto painui pakkasen (-2) puolelle.

Panthersin 3-0-johtoasema ottelusarjassa on muuttunut nyt 3-2-tilanteeseen. Seuraavan kerran joukkueet iskevät yhteen Suomen aikaa varhain lauantaina kello 03.00 alkaen. Ottelu pelataan Oilersin kotiareenalla.