Kuva: All Over Press

Patrik Laineen siirtosaagassa tummia pilviä – “Ei tule tapahtumaan”

Toimitus |

Columbus Blue Jacketsin entinen GM Doug MacLean ei ole valmis nostamaan Patrik Laineen osakkeita korkealle. MacLean tykitti suunsa puhtaaksi torontolaisella Fan590-kanavalla.

Laine on itse ilmaissut halunsa siirtyä uusiin maisemiin. Columbuksen nykyinen GM Don Waddell kertoikin hiljattain etsivänsä ratkaisua, jossa seura ei joutuisi maksumieheksi tilanteessa.

Tilanne on Blue Jacketsin kannalta ongelmallinen, sillä Laineella on vielä kaksi vuotta kesällä 2022 solmitusta sopimuksesta jäljellä. Laine nauttii kolme viimeistä sopimusvuottaan 9,1 miljoonan dollarin vuosituloa.

Näistä lähtökohdista MacLean näkee siirron kaikkena muuta kuin taputeltuna.

– Se ei tule todellakaan tapahtumaan. Noin paljon rahaa ja kaksi vuotta jäljellä. Ei onnistu, MacLean mietti Fan590-kanavan mukaan.

MacLean ei anna paljoakaan painoarvoa Laineen pelaamiselle tasaviisikoin.

– Ongelmani hänen suhteensa on se, että hän haluaa vain pelata ylivoimalla. Jos häntä vertaa vaikka Mitch Marneriin, Marner haluaa pelata ylivoimaa, alivoimaa ja tasaviisikoin. Mutta Laine haluaa pelata vain ylivoimalla, MacLean puntaroi.

Laine on pelannut Blue Jacketsissa tammikuusta 2021 alkaen. 26-vuotiaan maalitykin kaudet Columbuksessa ovat olleet rikkonaisia.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Ilta-Sanomat.