Iso yllätys! Turkin toppari iskenyt kaksi maalia – joukkue taisteli itsensä puolivälieriin

Roope Määttä |

Turkki eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

Turkki johti Itävaltaa 2–1-numeroin, kun pelattuna oli hieman yli 70 minuuttia. Jopa sitä yllättävämpää oli, että Vicenzo Montellan miehistön molemmista maaleista oli vastannut keskuspuolustaja Merih Demiral.

Tätä nykyä Saudi-Arabiassa pelaava puolustaja muistetaan parhaiten esimerkiksi Juventuksen ja Atalantan riveistä Italian pääsarjasta.

Demiralin molemmat osumat alusti kulmapotkuillaan Real Madridin huippulupaus Arda Güler.

Itävallan kavennusosuman teki puoliajan jälkeen kentälle vaihdettu Michael Gregoritsch. Maali oli Bundesliigassa Freiburgia edustavalle keskikenttäpelaajalle turnauksen ensimmäinen.

Päivitys:

Ottelu päättyi 2–1-lukemin Turkille, joka eteni viimeisenä joukkueena kahdeksan parhaan joukkoon.

Illan aiemmassa kamppailussa Hollanti kylvetti Romaniaa loppunumeroin 3–0. Joukkue kohtaa puolivälierissä Turkin.