Kuva: All Over Press

Gnistan vahvistaa rivejään – Veikkausliigasta tuttu maalipyssy tarttui haaviin

Roope Määttä |

Hiljattain ikävissä merkeissä pinnalla ollut Gnistan on tehnyt uuden hankinnan.

Tim Väyrynen, 31, vahvistaa helsinkiläisseura Gnistania vuoden 2025 loppuun saakka ulottuvalla sopimuksella. Aiemmin HJK:ta, KuPSia ja FC Honkaa Veikkausliigassa edustanut hyökkääjä on tehnyt Suomen pääsarjassa 65 maalia, kun pelattuja otteluita miehellä on vyöllään 151.

– Veikkausliigan pelillinen vaade on kova, ja tarvitsemme lisävahvistuksia varmistaaksemme kilpailukykymme myös loppukaudelle. Tavoitteenamme on edelleen pelata Veikkausliigaa Oulunkylässä myös ensi kaudella, sanoo seuran toimitusjohtaja Ilkka Vanala Gnistanin tiedotteessa.

Gnistan on ollut viime aikoina otsikoissa ikävämmissä merkeissä, sillä sen stadion paloi viime lauantaina. Tulipalossa tuhoutuivat pääkatsomon lisäksi seuran toimistotilat.

– Tässä kohtaa haluan alleviivata, että Timin kanssa asiat olivat pitkälti sovittuna jo ennen tulipaloa. Joukkueen rakentaminen ja pelaajabudjetti ovat kokonaisuus, joka on suunniteltu ja budjetoitu jo ennen kautta, Vanala jatkaa.

Uusi nimekäs hankinta on pelannut Suomen kenttien lisäksi esimerkiksi useissa seuroissa Saksan nurmilla. Maajoukkuepaidassa Väyrynen on pelannut 13 A-maaottelua.

– Upeaa päästä messiin ja auttamaan joukkuetta. Ajattelin jo aiemmin, että olisi makeaa pelata Gnistanille, mutta tulipalon jälkeen minulle tuli fiilis, että haluan ehdottomasti auttaa seuraa, tuore Gnistan-hyökkääjä sanoo seuran sivuilla.

Gnistanin seuraava ottelu Veikkausliigassa on ensi maanantaina Interin vieraana Turussa.

LUE MYÖS: Gnistan julkaisi tiedotteen – näin voit auttaa Veikkausliiga-seuraa: “Yhdessä selviämme”

LUE MYÖS: Gnistanin Veikkausliiga-ottelu peruttu – näin seura reagoi tulipaloon

LUE MYÖS: HJK jatkaa hurjana siirtomarkkinoilla – haaviin lähes kaksimetrinen hollantilaismaalivahti

LUE MYÖS: HJK teki hutihankinnan – konkaritoppari joutuu etsimään uuden seuran